Începe săptămâna cu dreptul! Bonus de până la 50%, la sport sau cazinou

octombrie 14, 2020

Casa Pariurilor te premiază la depunere! Joi, 15 octombrie, orice depunere de peste 100 lei este premiată cu un bonus de până la 50%, în limita a 150 lei.

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid la Casa Pariurilor. Contul trebuie să aibă identitatea verificată și acordurile de marketing (primirea mesajelor de marketing) și GDPR (protecția datelor personale) acceptate (secțiunea “Setările mele”).

Perioada promoției

Campania se desfășoară doar în ziua de joi, 15 octombrie 2020, între orele 00.00 și 23.59.

Cum te califici

Pentru a te califica, depune minimum 100 lei în ziua promoției. Chiar daca depunerii tale i se va aplica taxa legală de 2%, bonusul pe care il vei primi va fi calculat la suma totală a depuenrii.

Premiile promoției (bonusuri)

În prezenta campanie se vor acorda 3 tipuri de bonusuri, în funcție de suma pe care jucătorul a depus-o:

🔴 Bonus de 20% pentru depuneri de 100 lei

🔴 Bonus de 30% pentru depuneri de 200 lei

🔴 Bonus de 50% pentru depuneri de 300 lei. Depunerile mai mai de 300 lei vor primi un bonus fix de 150 lei

Jucătorii care nu depun suma minimă, nu se califică pentru bonus.

Doar prima depunere care se încadrează în una dintre cele 3 sume exacte este luată în considerare. Jucătorii care nu au depus una din sumele exacte 100 lei, 200 lei, 300 lei, nu vor primi bonus.

Un jucător se poate califica la un singur bonus.

Bonusul are rulaj x 1 și poate fi folosit în orice secțiune a platformei Casa Pariurilor, în termen de 30 zile.

Acordarea bonusurilor

Bonusurile vor fi acordate în maximum 72 de ore, calculate de pe 16 octombrie, ora 00.00.

Această promoție nu poate fi combinată cu nicio altă promoție Casa Pariurilor.

Jucătorii trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR si să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setările mele”), pentru a putea primi un bonusul aferent. De asemenea, contul trebuie să aibă identitatea verificată.

Termeni și condiții generale

Organizatorul (Casa Pariurilor) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși din această promotie. Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți. Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;

În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala. Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: , ,

3 comentarii

    1. Conform T&C: „Doar prima depunere care se încadrează în una dintre cele 3 sume exacte este luată în considerare. Jucătorii care nu au depus una din sumele exacte 100 lei, 200 lei, 300 lei, nu vor primi bonus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *