Ca să fii mai câștigat, stai în Casă! Afla cum poți încasa biletele câștigătoare din agenții

octombrie 8, 2020

574x270 - sport carusel

Clienții Casa Pariurilor cu bilete câștigătoare, jucate în agenții, care trebuie încasate – o pot face în continuare, electronic! În plus, toate biletele câștigătoare care au fost jucate în agențiile momentan închise se vor plăti în continuare.

Suntem cu toții la curent cu situația sanitară cu care ne confruntăm în această perioadă, iar Guvernul României a decis să limiteze din nou contactul companiilor cu clienții. În încercarea de a stopa propagarea noului virus gripal Covid-19, o parte dintre agențiile Casa Pariurilor au fost închise pe plan local, la decizia autorităților, pe o perioadă nedeterminată.

Biletele jucate în aceste agenții sunt însă în siguranță. Clienții care au de încasat câștiguri pot contacta serviciul Relații Clienți Casa Pariurilor, fiind rugați să trimită prin e-mail copii după câteva documente:

🔴 o poză completă și color a actului de identitate valid;

🔴 poză față / verso a biletului, iar pe verso să fie completate datele personale și semnătura;

🔴 un extras de cont în format tipizat sau captură din e-banking din care sa reiasă codul IBAN, numele titularului și numele bancii;

🔴 declarație pe propria răspundere precum că biletul vă aparține (puteți descărca declarația de aici).

După acești pași, biletul se va trimite la plată, iar clientul va primi un email de confirmare în acest sens.

Clienții care nu au un cont bancar sau care nu vor să deschidă unul, vor putea aștepta până când agențiile se vor redeschide.

Pentru toți jucătorii, e important de știut că platforma online Casa Pariurilor funcționează în parametri normali, la fel ca și până acum. Câștigurile și distracția sunt în continuare la un click distanță, fie că ești fan sport sau pasionat de jocuri de cazino.

Oferta de cote și evenimente XXL e în continuare disponibilă și actualizată zilnic pentru Sport, iar cele mai căutate jocuri de Cazino – ruletă, Blackjack, mese virtuale, sloturi de succes cu jackpoturi incredibile – sunt disponibile non stop în Cazinoul Casa.

Și ca să joci de oriunde, oricând, aplicațiile mobile Casa Sport și Casa Cazino sunt cea mai bună alegere pentru distracție acasă, în siguranță. Descarca de aici aplicația!

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *