„Pariul de Aur” îți aduce 50 de lei la meciurile Norvegia – România și România – Austria!

octombrie 7, 2020

Campania „Pariul de Aur” se adresează tuturor persoanelor majore care dețin un cont activ pe website-ul www.casapariurilor.ro și care îndeplinesc cumulativ condițiile menționate în prezentul Regulament (denumită în continuare “Campania”) și pe cele ale Regulamentului de joc pentru Pariuri și Cazinou la distanță (ONLINE) (denumit în continuare „Regulamentul”).

De asemenea, pentru a participa la prezenta Campanie, Participanții trebuie să își fi dat acordul în prealabil pentru recepționarea comunicărilor de marketing din partea Organizatorului (secțiunea “Setările mele” din contul sau de joc).

CONDIȚII

Pentru a putea participa la această campanie, Participantul trebuie să plaseze bilete cu miza minimă de 10 Lei. Sunt acceptate biletele simple, multiple și cele tip sistem.

Mecanism campanie: Fiecare al 50-lea pariu live plasat pe platforma casapariurilor.ro și în aplicație, pe meciurile Norvegia – România, România – Austria, va aduce Participantului respectiv un bonus de 50 lei.

PERIOADA CAMPANIEI

Campania se desfășoară în zilele de 11.10.2020, între orele 19:00 – 20:30 și 14.10.2020, între orele  21:45 – 23:15, pe website-ul Organizatorului www.casapariurilor.ro.

PREMIILE CAMPANIEI

Pentru Participanții care îndeplinesc condițiile prezentei Campanii, precum și pe cele ale  Regulamentului de joc pentru Pariuri și Cazinou la distanță, Organizatorul acordă bonusuri de 50 lei pentru fiecare al 50-lea pariu live plasat pe platforma casapariurilor.ro și în aplicație, la meciurile Norvegia – România, România – Austria.

ACORDAREA PREMIILOR

Bonusuri: Bonusurile, în valoare de 50 lei, vor fi acordate în maximum 72 ore de la terminarea meciurilor Norvegia – România, România – Austria. Premiului constând în bonusul acordat de Organizator în contul de joc este valabil pentru o perioadă de 30 zile de la data acordării acestuia. În situația în care Câștigătorul nu utilizează bonusul în termenul de 30 de zile, acesta va expira.

Pentru a putea fi convertit în balanță reală, Premiul sub formă de bonus acordat de Organizator va trebui rulat de către Câștigător cel puțin o dată (rulaj x 1).

Alte Prevederi

Prin participarea la această Campanie, Participanții sunt de acord să respecte prevederile menționate în cuprinsul prezentului Regulament de Campanie și a Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online).

Organizatorul poate modifica temenii și condițiile acestei Campanii, cu condiția aducerii la cunoștință Participanților prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, Participanții având responsabilitatea de a verifica periodic dacă apar modificări asupra Regulamentului Campaniei.

În situația în care sunt identificați Participanți care au influențat sau care au facilitat câștigarea ilegală a Premiului, incluzând crearea și/sau utilizarea unor conturi duplicat sau care au încălcat prevederile prezenței Campanii, aceștia vor fi excluși de Organizator de la participarea la prezenta Campanie. De asemenea, Participanții care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalcă regulile menționate în prezentul regulament vor fi excluși din această Campanie. Campania se completează cu termenii și condițiile generale Casa Pariurilor (Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță).

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *