Prinzi viteză în LIVE, cu Pariurile la Minut! Golurile, cornerele și cartonașele îți aduc banii

octombrie 6, 2020

574x270 - sport carusel

Odată cu reluarea celor mai tari campionate de fotbal, pe casapariurilor.ro te-am pregătit de noile „pariuri în viteză”, ca să nu mai aștepți banii 90 de minute! Acum poți să pariezi pe ceea ce se întâmplă în meciul tău favorit din minut în minut. 

La Casa Pariurilor ai acum cel mai rapid LIVE din România! Fiecare minut din meci reprezintă o multitudine de pariuri pe goluri, cornere, offside-uri, faulturi, penalty-uri sau cartonașe. Indiferent de meciul la care te uiți, Pariurile la Minut îți cresc pulsul pe secundă. Nu mai exista momente moarte in meci! Toate minutele sunt acum palpitante și îți pot aduce profit.

Ai cote pe intervale de timp pentru totalul golurilor, totalul cornerelor, totalul cartonașelor, totalul offside-urilor și totalul penalty-urilor! Poți miza pe ce se va întâmpla în fiecare minut sau la fiecare 5 minute, după cum preferi tu să pariezi.

BAGĂ-TE PE LIVE!

Pariurile la Minut sunt disponibile în toate competițiile importante din fotbal, precum La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, dar și UEFA Champions League și UEFA Europa League. Nu lipsesc din ofertă cotele pentru campionatele din Belarus, Rusia sau Australia, pentru ca tu să poți paria în viteză la orice oră, de oriunde ai fi! Pariurile la Minut pot fi găsite oricând în oferta LIVE de pe casapariurilor.ro și pot fi combinate pe bilet cu orice alt meci.

Te-ai convins că e rost de făcut bani? Fii gata pentru cele mai tari pariuri și cele mai grase cote, pe site sau în aplicație, ca să ai viteză la câștig! #CasaFieBine

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *