Joci LIVE pe finala feminină de la US Open, ca să profiți de surprizele de la Casa Pariurilor

septembrie 11, 2020

Sâmbătă, de la ora 23:00, nu te pregătești de culcare, ci de spectacol! Naomi Osaka (nr. 9 WTA) și Viktoria Azarenka (nr. 27 WTA) se duelează în finala feminină de la US Open, într-un meci în care cotele la pariuri indică un singur lucru: e posibil să asistăm la un meci lung!

VEZI AICI TOATE COTELE PARTIDEI! 

Asta e bine pentru pariorii experimentați, care știu că banii adevărați se fac pe LIVE, mai ales la tenis! În plus, dacă te conectezi pe site sau în aplicație și joci pe finala de la Flushing Meadows, ai și șansa unui câștig-surpriză: Casa Pariurilor premiază cu câte 50 de lei fiecare al 50-lea pariu LIVE plasat! Cât de norocos să fii să câștigi de mai multe ori la „Pariul de aur”?

Depinde doar de tine, fiindcă agenția tuturor românilor are condiții simple și clare de participare: joci online minimum 10 lei și biletul tău poate fi cel norocos! Mecanismul se repetă la pariul 100, 150, 200, 250 și așa mai departe, deci ai șanse de profit până la ultima minge. Așadar, sâmbătă seară numeri cu totul altfel punctele la tenis, nu până la 40, ci până la 50!

Cota pentru cel puțin 22 de game-uri în finală are cotă 1.90 și șanse bune de reușită. E suficient un tiebreak în primul set și pariul e ca și câștigător! Având în vedere cât de bine au servit cele două sportive, sunt toate indiciile pentru un prim set lung, decis în „prelungiri”.

Și mai ai zeci de variante pe care să stai cu ochii în aplicația Casa Pariurilor. Dacă vrei să profiți pe LIVE atât de promoție, cât și de cotele pe victorie, număr de seturi sau handicap de game-uri, nu trebuie decât să-ți faci cont sau să te loghezi, dacă ești deja „jucător de Casă”. Platforma LIVE te așteaptă deja!

Îți spunem mai că cele două sportive au mers „ceas” la US Open, unde Azarenka le-a eliminat pe Sabalenka, Mertens și Serena Williams, iar Osaka a trecut de Giorgi, Kontaveit și Brady. La „directe”, Osaka conduce cu 2-1, dar cele două ar fi trebuit să joace și finala de la Cincinnati, unde japoneza nu s-a prezentat! Astfel, bilanțul oficial indică două victorii pentru fiecare. #CasaFieBine

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *