Prinde „Pariul de Aur” la US Open si ia bonusul de 50 de lei!

septembrie 1, 2020

Campania se adreseaza tuturor persoanelor majore care detin un cont activ pe website-ul www.casapariurilor.ro si care indeplinesc cumulativ conditiile mentionate in prezentul Regulament (denumita in continuare “Campania”) si pe cele ale Regulamentului de joc pentru Pariuri (denumit in continuare „Regulamentul”).

De asemenea, pentru a participa la prezenta Campanie, Participantii trebuie sa iti fi dat acordul in prealabil pentru receptionarea comunicarilor de marketing din partea Organizatorului (sectiunea “Setarile mele” din contul sau de joc).

Conditii speciale

Pentru a putea participa la aceasta campanie, Participantul trebuie sa plaseze cel putin un bilet cu miza minima de 10 Lei/ bilet si sa contina pe bilet cel putin un pariu Live plasat pe unul dintre meciurile de tenis de tip Simplu care se disputa in cadrul Competitiei sportive „US Open”, fazele Seferturi, Semifinale si Finala.

Nu exista un numar limitat de bilete pe care le poate plasa Participantul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Participantul trebuie sa aiba Identitate Validata, GDPR Acceptat, Opt In pentru mesaje marketing si sa plaseze bilete cu miza minima de 10 Lei.

Mecanism campanie: Fiecare al 50-lea pariu live primeste automat un bonus de 50 lei. Intră aici si joacă LIVE! 

PERIOADA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada 08.09.2020 – 13.09.2020, pe website-ul Organizatorului www.casapariurilor.ro.

PREMIILE CAMPANIEI

Pentru Participantii care indeplinesc conditiile prezentei Campanii, precum si pe cele ale  Regulamentului de joc pentru Vara Campionilor, Organizatorul acorda Bonusuri in valoare de 50 lei fiecare, la fiecare al 50-lea pariu live, pe toata durata campaniei.

ACORDAREA PREMIILOR

Bonusuri: Bonusurile vor fi acordate in maximum 72 ore de la validarea biletului castigator.

Premiului constand in bonusul acordat de Organizator in contul de joc este valabil pentru o perioada de 30 zile de la data acordarii acestuia. In situatia in care Castigatorul nu utilizeaza bonusul in termenul de 30 de zile, acesta va expira.

Pentru a putea fi convertit in balanta reala, Premiul sub forma de bonus acordat de Organizator va trebui rulat de catre Castigator cel putin o data (rulaj x 1).

Alte Prevederi

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte prevederile mentionate in cuprinsul prezentului Regulament de Campanie si a Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online).

Organizatorul poate modifica temenii si conditiile acestei Campanii, cu conditia aducerii la cunostinta Participantilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, Participantii avand responsabilitatea de a verifica periodic daca apar modificari asupra Regulamentului Campaniei.

In situatia in care sunt identificati Participanti care au influentat sau care au facilitat castigarea ilegala a Premiului, incluzand crearea si/sau utilizarea unor conturi duplicat sau care au incalcat prevederile prezentei Campanii, acestia vor fi exclusi de Organizator de la participarea la prezenta Campanie. De asemenea, Participantii care vor incerca sa utilizeze conturi duplicat sau vor incalca regulile mentionate in prezentul regulament vor fi exclusi din aceasta Campanie.

Medii campanie: On Site

Campania se completeaza cu termenii si conditiile generale Casa Pariurilor (Regulamentului de pariuri).

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *