Doar în agențiile Casa Pariurilor ești scutit de taxa de 2% la depunere!

august 5, 2020

574x270 - sport carusel

Dacă joci, ca tot românul, pe casapariurilor.ro, știi că noi am „făcut cinste” cu taxa de 2% la depunere de pe 01.01.2019, deși majoritatea caselor de pariuri au aplicat din prima zi comisionul. Noi vrem să te distrezi de toți banii atunci când joci online, cu pariuri originale, jocuri virtuale, live casino și multe altele!

Însă această promoție online va expira luni dimineață, pe data de 10.08.2020. Astfel, la fiecare depunere în cont efectuată pe site sau prin aplicație vei plăti taxa obișnuită de 2% din sumă. Avem însă o veste bună pentru tine: tot poți să pariezi în continuare de toți banii! Am activat aceeași promoție în agențiile Casa Pariurilor, unde mergi să depui oricând fonduri în contul tău online, gratis și fără condiții.

Pe această hartă poți găsi cea mai apropiată agenție de casa ta. Intri, depui și ești gata de joc! Nimic mai simplu. Odată ce ai efectuat depunerea în agenție, fondurile vor ajunge automat în contul tău online, fără să-ți mai fie reținută taxa de 2%.

Nu uita, operatoarele de la Casa Pariurilor sunt gata să te ajute cu orice ai nevoie, pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de pariere.  #CasaFieBine

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *