Îți „iei viteză” cu noile cote pe Moto Speedway. Urcă-te pe câștig și dă-i pedală la pariuri!

iulie 23, 2020

MOTO574x270 - sport carusel

Continuăm surprizele pentru jucătorii de Casă, care au acum parte de o nouă distracție pe casapariurilor.ro! În oferta de sporturi virtuale am introdus și cursele de Moto Speedway, cu pariuri la cote înalte, non-stop. Îți plac cursele de motociclism? Bine ai venit în lumea pariurilor virtuale!

La Moto Speedway regulile sunt foarte simple. La fiecare cursă intră în concurs câte patru concurenți: concurentul 1 poartă echipament roșu, concurentul 2 poartă echipament albastru, concurentul 3 poartă echipament alb și concurentul 4 poartă echipament alb. Statistica din meniul cursei te va ajuta să analizezi rezultatele înregistrate în cursele precedente.

Apoi poți să mizezi pe câștigătorul cursei sau poți să pariezi că motocicleta aleasă de tine va fi între primele două la finish. Totodată, mai poți paria pe ordinea exactă a primilor doi clasați, dar și pe confruntările directe (spre exemplu, poți paria ca motocicleta 1 se va clasa mai bine decât motocicleta 3).

Cotele sunt disponibile timp de două minute înainte de fiecare cursă, iar oferta cuprinde sute de evenimente zilnice, fără oprire. Ești gata să intri pe circuit? Apasă AICI și „dă-i pedală” la pariurile pe Moto Speedway, unde „îți iei viteză” spre câștig. În plus, ai și șansa să câștigi Jackpot-ul pe circuitul de Speedway, pentru a simți adrenalina maximă. #CasaFieBine

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *