0-0 e din partea casei! Promoție specială la finala Cupei României, unde pariezi pe victoria din timpul regulamentar

iulie 20, 2020

574x270 - sport caruselCC

Cu ocazia finalei Cupei României, Sepsi – FCSB (miercuri, ora 20:00), pe casapariurilor.ro ai parte de o promoție specială, dacă mizezi pe câștigătoarea partidei, în timpul regulamentar! E simplu: pariezi pe victorie și primești banii înapoi în cazul în care meciul se va termina 0-0!

ORGANIZATOR

HATTRICK – PSK d.o.o., persoană juridică croată, cu sediul în Croația, SV Leopolda Mandica 14, Dugopolje, având Cod Unic de Înregistrare 080223744, organizator de jocuri de noroc la distanță, conform licenței seria L1160652W000306 din data de 01.08.2016, cu adresa de corespondență în Splaiul Unirii, nr. 165, Clădirea TN Office 2, etaj 5 și etaj 7, sector 5, București.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Campania se adresează tuturor persoanelor majore care dețin un cont activ pe website-ul www.casapariurilor.ro și care îndeplinesc cumulativ condițiile menționate în prezentul Regulament (denumită în continuare “Campania”) și pe cele ale Regulamentului de joc pentru Pariuri și Cazinou la distanță (ONLINE) (denumit in continuare „Regulamentul”).

De asemenea, pentru a participa la prezenta Campanie, Participanții trebuie să își fi dat acordul în prealabil pentru recepționarea comunicărilor de marketing din partea Organizatorului (secțiunea “Setările mele” din contul de joc).

Pentru a putea participa la această campanie, participantul va trebui să:

Plaseze un pariu solo/simplu, 1 sau 2 solist, pe meciul Sepsi – FCSB, fără a avea și alte meciuri pe bilet, cu miză de minimum 10 lei. Mizava fi returnată în cont în cazul în care meciul se va termina 0-0, în primele 90 minute. Pariurile pentru un egal (X) nu sunt luate în calcul. Doar primul pariu se înscrie în campanie, indiferent de câte pariuri plasează jucătorul pe acest meci.

Bilete Eligibile: simplu/solo, 1 sau 2 solist, cu un singur meci selectat, prematch sau live, la Sepsi – FCSB (Finala Cupei Romaniei), cu miză de minimum 10 lei.

PERIOADA PROMOȚIEI

Campania se desfășoară în perioada 20.04, ora 16:00 – 22.07, ora 21:45.

PREMIILE PROMOȚIEI (BONUSURI)

În prezenta promoție, suma maximă returnabilă este de 100 lei, indiferent de miza plasată pe bilet. Prezenta promoție va premia jucătorii care îndeplinesc cerințele campaniei.

ACORDAREA BONUSURILOR

Jucatori Eligibili: cei care au identitatea verificată și care au bifat GDPR „Yes” și Marketing Consent „Yes”, în contul de joc online.

Bonusuri: Bonusurile vor fi acordate în maximum 72 ore de la terminarea meciului și au 1 x rulaj.

Premiului constând în bonusul acordat de Organizator în contul de joc este valabil pentru o perioadă de 30 zile de la data acordării acestuia. În situația în care Câștigatorul nu utilizează bonusul în termenul de 30 de zile, acesta va expira.

Pentru a putea fi convertit în balanță reală, Premiul sub formă de bonus acordat de Organizator va trebui rulat de către Castigator cel puțin o dată (rulaj x 1).

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Organizatorul (Casa Pariurilor) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.

Organizatorul poate modifica temenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși din această promoție.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte fiecărui client sau grup de clienți. Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii. În cazul în care exista divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

 

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *