Deschidem agențiile pe 15 iunie! Ai intrare liberă la sloturi, pariuri sportive, „bile” și jocuri virtuale

iunie 12, 2020

CP_Agentii_574x270

Pariori din toată țara, așteptarea lungă a luat sfârșit! Luni, pe 15 iunie 2020, redeschidem agențiile Casa Pariurilor din toată țara, cu forțe proaspete și cu cea mai bună ofertă de sport și jocuri.

Cu toții iubim pătimaș sportul și ne este dor de jocurile din Casă, fie că vorbim despre fotbal, Lucky 6, loterii, curse de cai, meciuri virtuale sau sloturi. Mai ții minte cum era când operatoarea de la Casa era asistentul tău la pariuri? Ei bine, în curând vom auzi din nou: „Bagă-mi și mie la bile!” sau „Scoate-mi și mie de la aparatul 3!”. Să nu uităm și de vestitul: „Bagă-mi și mie repede, că începe meciul!”.

Hai, că nu mai e mult. Ba chiar, ia aminte, vom fi și mai bine pregătiți la deschidere: igienă impecabilă, aparate dezinfectate constant, plus câteva reguli simple de conduită, pentru toți jucătorii noștri. Noi am numit-o „Formula de joc”, care ne va ajuta să menținem siguranța și distracția responsabilă. În agenții se va păstra distanța minimă, iar dezinfectantul va fi pentru tine ca fluierul pentru arbitru! În plus, măștile de protecție sunt obligatorii în incintă. Chiar și așa, suntem siguri că operatoarele Casa Pariurilor își vor recunoaște imediat jucătorii fideli.

Până pe 15 iunie mai e un pic. Și trăim cel mai fericit weekend din ultimele luni, pentru că fotbalul și-a reintrat total în drepturi. Până la revederea din agenții, stai pe casapariurilor.ro sau în aplicație și profită de cotele speciale din Liga 1, La Liga, Bundesliga și Cupa Italiei. Luni te așteptăm la prima oră, pentru jocurile tale preferate, în locul care ți-a lipsit atât de mult: agenția Casa Pariurilor.

#CasaFieBine

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *