Toamna se numără bonusurile! Te premiem dacă ai un cont validat!

mai 31, 2020

Ești jucător adevărat și Casa Pariurilor te vrea înapoi „pe teren”! Ca tot românul, ți-ai deschis cont pe casapariurilor.ro, pentru cote speciale și premii „grase” la jocurile tale favorite. Dar, pentru că nu ai efectuat la timp verificarea identității, am fost obligați să-ți închidem contul și să redirecționăm fondurile tale spre bugetul de stat.

Ai toate motivele să-ți verifici contul de pe casapariurilor.ro și să reintri în joc, pe aplicație sau pe site. Dacă faci verificarea identității, îți redeschidem contul și te premiem cu un bonus fără condiții de rulaj. Trimite-ne o poză a buletinului tău la adresa documente@casapariurilor.ro ca să beneficiezi de cea mai tare experiență de pariere! Dacă faci verificarea:

🔴 Primești 50 de lei bonus în bani reali, în contul tău reactivat

🔴 Îți restituim suma pe care o aveai în cont la momentul închiderii, în limita a 50 de lei

În plus, te vei bucura de toate beneficiile contului tău proaspăt verificat, inclusiv bonusuri personalizate, cashback la cazino și multe alte promoții speciale. Așa revii în Casă ca un câștigător!

Bonusul se acordă în maximum 72 de ore de la data momentul verificării contului. Suma maximă acordată este de 50 lei. Regulamentul de pariere se aplică. Sunt eligibili pentru bonus doar clienții care au primit o informare în acest sens, de la Casa Pariurilor.

Sunt eligibili pentru bonusul de 50 de lei doar jucătorii care și-au deschis cont online la Casa Pariurilor în perioada 01.08.2015 – 17.08.2020. Promoția este valabilă în perioada 18.09.2020, ora 15:00 – 22.09.2020, ora 23:59.


 

Urmează pașii următori ca să devii jucător cu drepturi depline la Casa Pariurilor!

– Ține la îndemână userul și parola contului tău de pe casapariurilor.ro. Nu le mai ții minte? Apelează la serviciul de suport!

– Trimite un e-mail către documente@casapariurilor.ro, cu o poză după actul tău de identitate (buletin). Titlul mailului poate fi „Verificarea contului”, iar în text te rugăm să ne scrii și userul tău.

– La scurt timp vei primi un mail de confirmare, care îți va spune că identitatea ta a fost verificată

– Intră în contul tău online casapariurilor.ro și loghează-te!

Și cu asta basta! După finalizarea acestor pași, vei avea un cont validat și vei primi 50 de lei în cont, fără condiții de rulaj.

#CasăFieBine

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *