Ce câștig! Cotele pe Bundesliga fac spumă ca berea la prima etapă! Start pe 16 mai

mai 8, 2020

germania carusel

Știți momentul ăla când pui prima oară pantalonii trei sferturi cum se încălzește afară? Așa suntem noi la reluarea Bundesligii. Simțim, așa, adierea bucuriei în tot corpul că vedem din nou fotbal 11 la 11. E ca primul revelion din 2020. Să curgă berea la hectolitru ca la Oktoberfest! Și să se umfle cotele câștigurilor ca la Casa Pariurilor!

Suntem pregătiți să ne ridicăm în picioare și să trăim imnul Germaniei ca pe cel al nostru. Primul mare campionat care are curaj să se reia. Și să se ia în piept cu încă amenințarea acestui virus nenorocit. Până la urmă, dacă nu nemții-primii, atunci cine și când?

Pe 15 mai e etapa 26 din toate cele 34 ale Bundesligii. Părea un drum infinit până în acest moment. Acum, Bayern, Dortmund, Leipzig, Monchengladbach și Leverkusen se întorc la fotbal. Fără spectatori, dar cu același orgoliu nemțesc și putere germană. Și cu cea mai mare poftă de fotbal din istoria tuturor jucătorilor care vor intra pe teren.

Noi credem că de acum o să vedem într-adevăr lupta pe bune din campionatul Germaniei. Să vedem cum și-au păstrat forma marii Lewandowski sau Haaland, să vedem cum se descurcă după luni de pauză Leipzig (care e implicată și-n UCL).

Este cel mai interesant moment din viața fotbalului contemporan. Nu cel mai dificil, dar cel mai interesant și fascinant. Se schimbă ierarhiile? Cine s-a antrenat mai bine acasă, în sufragerie? Ce echipe și-au păstrat valoarea colectivă? Care antrenor a lucrat mai bine cu mintile jucătorilor în această perioada? Ce o să însemne acest restart cu toate aceste provocări pentru jucători, antrenori, investitori, așteptări?

Pentru noi însă, toate aceste puncte sensibile din 15 mai pentru cele 18 echipe din Bundesliga vor fi cel mai palpitant film de la Titanic Die Hard Star Wars Stăpânul Inelelor încoace! #Casafiebine

PROGRAMUL ETAPEI A 26-A

Sâmbătă, 16:30
Augsburg – Wolfsburg
Dortmund – Schalke
Dusseldorf – Paderborn
Hoffenheim – Hertha Berlin
RB Leipzig – Freiburg

Sâmbătă, 19:30
Eintracht Frankfurt – Monchengladbach

Duminică, 16:30
FC Koln – Mainz

Duminică, 19:00
Union Berlin – Bayern Munchen

Luni, 21:30
Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Pariază la Casa Pariurilor pe Bundesliga, AICI

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *