Casa eLiga 1, aproape să-și desemneze campioana: Voluntari – Hermannstadt e un duel decisiv!

mai 2, 2020

574x270 - sport carusel

Etapa a 12-a din Casa eLiga 1 se anunță a fi incendiară! Echipele din top, Voluntari și Hermannstadt, au duel direct sâmbătă după-amiază, de la ora 17:30, într-un meci în care cotele sunt foarte echilibrate. La controllere au trecut fanii, care își reprezintă cluburile pe consolă.

În etapa a 11-a, vineri seară, am avut parte de dueluri de top, cum ar fi Dinamo – Craiova, CFR Cluj – Chindia sau Gaz Metan – Hermannstadt. În etapa a 12-a putem asista la o schimbare de lider, în funcție de rezultatul partidei Voluntari – Hermannstadt, în care se întâlnesc protagonistele campionatului.

După primele 10 meciuri, cele două erau la egalitate cu Dinamo, în vârful ierarhiei, cu câte 25 de puncte. Sepsi este singura echipă din Casa eLiga 1 fără victorie în acest sezon virtual, dar poate „arbitra” locurile de Top din clasament.

Etapa Casa

Turneul respectă formatul Ligii I de fotbal, singura excepție fiind faptul că se va juca doar faza turului. Așadar, se vor disputa 13 meciuri de echipă, urmând ca la finalul sezonului echipa de pe primul loc să fie declarată campioană. Toate meciurile joacă online, pe platforma PlayStation 4. Așadar, fiecare meci devine decisiv, în cea mai palpitantă competiție virtuală din istoria fotbalului românesc! #Casafiebine

VEZI AICI TOATE REZUMATELE PARTIDELOR!

VEZI AICI CLASAMENTUL DIN CASA eLIGA 1!

PARIAZĂ AICI PE ETAPA A 12-A A CAMPIONATULUI!

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *