Weekend Sports Festival, la Casa Pariurilor

aprilie 17, 2020

574x270 - sport carusel

Depune vineri, pariază în weekend, ia-ți cashback-ul marți!

TERMENI ȘI CONDIȚII

Pentru a putea participa la această campanie, participantul va trebui să:

  • Facă depuneri în contul de joc în ziua de vineri
  • Parieze pe orice sport sau eSport (FIFA, PES, Dota, LOL, CS) în zilele de vineri, sâmbătă, duminică

PERIOADA PROMOȚIEI

Campania se desfășoară în perioada 17.04.2020 – 20.04.2020.

PREMIILE PROMOȚIEI (BONUSURI)

În prezenta promoție se va acorda 30% cashback, din banii depusi vineri si apoi pierduți în perioada 17.04 -20.04.2020 pe pariurile din Sport sau eSport (FIFA, PES, Dota, LOL, CS).

Prezenta promoție va premia jucătorii care îndeplinesc cerințele campaniei.

ACORDAREA BONUSURILOR

Câștigătorii campaniei vor primi în contul de joc un bonus egal cu 30% din valoarea sumei pierdute în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (17.04.-20.04.2020).

Bonusul va avea rulaj x 1.

În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setările mele”), pentru a putea primi un bonus aferent.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Organizatorul (Casa Pariurilor) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.

Organizatorul poate modifica temenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși din această promoție.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte fiecărui client sau grup de clienți. Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii.

În cazul în care exista divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala. Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor. #casafiebine

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *