Te Paște câștigul la loteriile Casa Pariurilor! Premii de 85.000 de lei

aprilie 10, 2020

574x270 - sport carusel

De Sărbători, deschide ușa câștigurilor și pune premiul cât Casa pe masă – 50.000 de lei!

Casa Pariurilor are o nouă promoție XXL pentru tine! Cum ar fi să bagi în casă un câștig uriaș, chiar de Paște? Tot ce trebuie să faci este să-ți încerci norocul la loteriile de pe casapariurilor.ro! Dacă plasezi un bilet cu o miză de minimum 5 lei, ești înscris automat în marea extragere de pe 21 aprilie.

Sunt 116 premii în joc și, de Paște, norocul ți-l faci cu mâna ta! Fiecare bilet îți aduce o șansă-n plus în cadrul extragerii, în care premiul cel mare este de 50.000 de lei. Mai exact, nu există o limită maximă de pariuri pe care un jucător le poata plasa, în cadrul campaniei. Mai sunt în joc și cinci premii a câte 5.000 de lei, zece premii a câte 500 de lei și o sută de premii a câte 50 de lei. Sună tentant? Mai mult, poate alegi și numerele câștigătoare pe bilet, pentru un profit gras la loto!

Marea extragere va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Casa Pariurilor, dar până atunci ai 10 zile la dispoziție să strângi cât mai multe bilete în cadrul promoției. De Paște o să „ciocnești” bilele, nu doar ouăle roșii. Ai și unde să te joci, de dimineață până seara: 23 de țări, 66 de loterii, unele dintre ele cu extrageri zilnice, altele cu extrageri săptămânale. Îți alegi singur loteria preferată de pe casapariurilor.ro, unde descoperi o lume întreagă de câștiguri! #casafiebine

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *