Concurs pe Facebook la Casa Pariurilor: care e jucătorul tău preferat din Liga 1?

aprilie 10, 2020

concurs CP

Avem un nou concurs pentru jucătorii de Casă, iar mai jos sunt termenii și condițiile pentru participare.

Intră în concursul Casa Pariurilor, spune-ne jucătorul tău favorit din Liga 1 și noi te recompensăm cu un bonus de 50 de lei prin tragere la sorți, într-un concurs ce se desfășoară pe pagină oficială de Facebook Casa Pariurilor. Nimic mai simplu!

Mai întâi, trimite username-ul contului tău de pe casapariurilor.ro (exact așa cum este înregistrat) și comentariul tău, în postarea de concurs de pe pagina de Facebook Casa Pariurilor, până la data de 12 Aprilie 2020, ora 22:00.

Dacă nu ai cont, îți poți deschide unul cu un simplu click AICI, urmând pașii. Ai și bonus la înregistrare, până la 200 de RON din partea Casei. Apoi, ești gata de participare!

Ce urmează? 

– Dă like paginii de Facebook Casa Pariurilor, în cazul în care nu erai deja fan.

– Oferim prin tragere la sorți 10 bonusuri de câte 50 de lei, sub formă de pariuri fără risc, creditate în contul tău de pe casapariurilor.ro.

– Câștigătorii vor fi aleși prin intermediul unei trageri la sorți pe site-ul random.org, pe data de 13 aprilie, la ora 12:00, iar câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul acestei postări.

Toți participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți. Pentru a participa la extragere, trebuie să îndeplinești toate condițiile menționate mai sus. Termenii și condițiile pariurilor fără risc sunt detaliate la acceptarea bonusului.

Dacă un participant la concurs nu are acordul GDPR acceptat, în cazul în care se va număra printre câștigători, acesta nu va putea primi bonusul. Bonusul va fi acordat unui alt participant, tot prin tragere la sorți. Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone.

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *