Intră în Cursa Bonusurilor Zilnice, la jocurile virtuale!

aprilie 10, 2020

574x270 - sport caruselLucky

CURSA BONUSURILOR ZILNICE
Primii 50 de jucători, în categoria Virtuale, primesc zilnic 25 lei bonusuri reale

– Ziua bună după bonus se cunoaște.
Cursele de Cai și de Câini sau Loteriile Lucky X și Lucky Six aduc zilnic bonusuri totale de 1.000 lei!
– Numără-te printre primii 50 de jucători, în funcție de numărul rundelor jucate, și ia un bonus cash de 25 de lei!
– La Casa Pariurilor ziua de bonus este în fiecare zi!

TERMENI ȘI CONDIȚII

Rulajul minim este de 100 lei / zi, iar bonusurile sunt zilnice.

Jocurile participante sunt: Cursele de Cai și Câini, Lucky X, Lucky Six.

PERIOADA PROMOȚIEI

Campania se desfășoară între 28.03.2020 – 12.04.2020.

PREMIILE PROMOȚIEI (BONUSURI)

În prezenta promoție se va acorda 1 singur tip de bonus cash, în funcție de numărul rundelor jucate  – pentru primii 50 jucători, în categoria Virtuale:

Bonus cash 25 lei – primii 50 jucători, în ordinea rundelor jucate;

Prezenta promoție va premia jucătorii care îndeplinesc cerințele campaniei. Bonusurile pot fi folosite la toate jocurile din secțiunea Virtuale.

ACORDAREA BONUSURILOR

Bonusurile vor fi acordate în fiecare zi din perioada campaniei promoționale sau în maximum 72 ore de la aceasta. Această promoție nu poate fi combinată cu nicio altă promoție bonus din secțiunea Casino.

În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setările mele”), pentru a putea primi un bonus aferent.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Organizatorul (Casa Pariurilor) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.

Organizatorul poate modifica temenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși din această promoție.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte fiecărui client sau grup de clienți. Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii.

În cazul în care exista divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala. Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *