Ca să fii mai câștigat, stai în casă!

martie 25, 2020

574x270 - sport carusel

Clienții Casa ce au bilete câștigătoare, jucate în agenții, care trebuie încasate – o pot face în continuare, electronic.

Suntem deja cu toții la curent cu situația cu care ne confruntăm zilele acestea. Din această cauză, Guvernul României a hotărât să limiteze contactul companiilor cu clienții, în încercarea de a stopa propagarea noului virus gripal Covid 19. Conform celei mai recente hotărâri de Guvern, ca multe alte case de pariuri, Agențiile Casa Pariurilor trebuie închise pana la data de 15 aprilie.

Clienții pot contacta serviciul Relații Clienți Casa Pariurilor, fiind rugați să trimită prin email copii după câteva documente:

– o poză completă și color a actului de identitate valid;

– poză față/verso a biletului, iar pe verso să fie completate datele personale și semnătura.

– un extras de cont în format tipizat sau captură din e-banking din care sa reiasă codul IBAN, numele titularului și numele bancii;

– declarație pe propria răspundere precum că biletul vă aparține. Poate fi descarcată de aici http://bit.ly/2QnhK9y

După acești pași, biletul se trimite la plată, iar clientul primește un email de confirmare în acest sens.

Clienții care nu au un cont bancar sau care nu vor să deschidă unul, vor putea aștepta până când agențiile se vor redeschide.

Pentru toți jucătorii, e important de știut că platforma online Casa Pariurilor funcționează în parametri normali, la fel ca și până acum. Câștigurile și distracția sunt în continuare disponibile, fie că ești fan sport sau pasionat de jocuri de cazino. Oferta de cote și evenimente XXL e în continuare disponibilă și actualizată zilnic pentru Sport, iar cele mai căutate jocuri de Cazino – ruletă, Blackjack, mese virtuale, sloturi de succes cu jackpoturi incredibile – sunt disponibile non stop în Cazinoul Casa.

Și ca să joci de oriunde, oricând, aplicațiile mobile Casa Sport și Casa Cazino sunt cea mai bună alegere pentru distracție acasă, în siguranță. Descarca de aici aplicația!

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *