Ești virtual campion, la cursele de cai și de câini!

martie 24, 2020

Virtuale CP

Vrei să simți adrenalina curselor de cai și de câini? Pe casapariurilor.ro ai evenimente non-stop, care te țin cu sufletul la gură! Acum poți să pariezi la fiecare 3 minute pe cele mai tari evenimente virtuale, la cursele de cai sau cursele de câini! Mecanismul este simplu, în ambele cazuri: alegi câștigătorul, plasezi miza și urmărești cursa!

E cel mai rapid mod de a face profit în timpul zilei, când oferta de la sporturile reale e mai puțin generoasă. Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi și poți plasa sute de pariuri pe parcursul a 24 de ore! Dacă nu te-am convins, așteaptă să vezi și cotele disponibile…

Cursele de câini –> Pariază AICI
Se dispută din 3 în 3 minute și ai trei tipuri de pariuri disponibile: câștigătorul cursei, clasarea între primele două locuri și clasarea pe podium. În fiecare cursă sunt câte 6 concurenți, care vor avea mereu ceva în comun: câinele de pe culoarul 1 are echipament roșu, cel de pe culoarul 2 are echipament albastru, cel de pe culoarul 3 are echipament alb, cel de pe culoarul 4 are echipament negru, iar cel de pe culoarul 6 are echipament în dungi, alb-negru. Astfel, niciodată n-o să încurci concurenții între ei!

Ai o culoare preferată? Sau o cifră norocoasă? Aici e locul tău de „joacă”. Cotele la victorie oscilează între 3.00 și 10.00 și, trebuie să ții cont: surprizele pot apărea la tot pasul!

Cursele de cai –> Pariază AICI
Tot din 3 în 3 minute, poți să-ți încerci inspirația la cursele de cai, unde ai aceleași tipuri de pariuri disponibile: câștigătorul cursei, clasarea între primele două locuri și clasarea pe podium. Sunt 8 cai în fiecare cursă, iar cotele la victorie pot fi de ordinul zecilor! Pe casapariurilor.ro ai și statistici detaliate de la cursele precedente, dacă vrei să iei în calcul istoricul evenimentelor, înainte de a paria în siguranță. Cum se termină un eveniment, ai parte de următorul! De dimineață până seară, distracție XXL. #Casafiebine.

Așa arată oferta de pariere pe cursele de cai!

Clasarecai

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *