Toate bilele sunt norocoase, la extragerile Lucky 6!

martie 24, 2020

virtualelucky

Fanii pariurilor pe numere nu se plictisesc pe casapariurilor.ro. În fiecare zi ai sute de evenimente Lucky 6, la care poți paria pe bilele extrase! Jocul de Lucky 6 este foarte simplu și palpitant: alegi 6 numere din cele 35 extrase și ai câștig garantat dacă le intuiești corect pe toate! Poți să-ți sporești șansele de câștig dacă alegi mai mult de 6 numere, dar premiul nu va mai fi la fel de mare.

Suspansul este garantat, fiindcă premiul tău poate fi de zeci de mii de lei! Dacă ai ghicit primele 6 numere extrase, ai o cotă câștigătoare de 10.000! Altfel, trebuie să aștepți ca toate cele 6 numere alese să fie extrase între cele 35 câștigătoare. Cu cât ies mai repede numerele tale, cu atât câștigul este mai mare! Așadar, ai șanse până la final și poți să „lovești” și jackpot-ul zilnic al jocului. Intră aici să-ți încerci norocul!

Vrei mai multe detalii? Jocul de Lucky 6 are extrageri din 3 în 3 minute și îți oferă cinci tipuri de pariuri inedite, la fiecare extragere, cu miză minimă de 2 lei. Poți să și pariezi în avans, până la 10 runde, pentru a fi sigur că apuci să-ți pui toate pariurile. Poți să și pariezi pe culoarea primei bile extrase, având la dispoziție 8 culori și câte 6 bile de fiecare culoare.

Crezi că prima bilă extrasă va fi mai mică sau mai mare de „granița” de 24,5? Poți paria pe asta, dar poți să alegi și dacă prima bilă va fi un număr par sau impar. Totodată, ai cota 8.00 pentru ca numărul ales de tine să fie extras între primele 5 bile! Pe site, în rubrica de Jocuri Virtuale, ai toate statisticile de care ai nevoie: ce numere au fost extrase cel mai des, care a fost culoarea primei bile în extragerile precedente, dar și frecvența la care sunt extrase numerele mari sau mici.

Stai în Casă, dar nu te plictisești! Ai jocuri non-stop și șansa unor câștiguri fabuloase, din confortul căminului tău! #Casăfiebine. 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *