Loteriile Casa Pariurilor, o lume întreagă de câștiguri!

martie 24, 2020

loterrrr

Casa Pariurilor e locul în care învârți câștigul fără oprire! În fiecare zi poți ataca cotele mărite la loteriile internaționale de pe www.casapariurilor.ro. Cele mai populare loterii, din Polonia, Grecia și Italia, te țin ocupat de la primele ore ale dimineții până târziu în noapte!

Una dintre cele mai populare loterii este Italia Win For Life 10/20, care programează extrageri în fiecare oră, de la 08:00 dimineața până la miezul nopții. E ușor să „prinzi” un număr din cele 20 extrase, pentru o cotă de 1.95, iar inspirația e răsplătită pe măsură: cine ghicește 4 numere din 8 jucate are o cotă câștigătoare de 21.00, iar 8 numere corecte din 8 alese au cota 2.200!

La Polonia Multi Loto 20/80 ai câte două extrageri pe zi, la orele 15:00 și 22:40. Îți poți încerca norocul la oricare dintre acestea, iar distracția atinge apogeul când vine ora extragerii. Dacă trei dintre numerele tale se află printre cele 20 extrase, ai o cotă câștigătoare de 70.00! Cotele cresc foarte rapid, pentru cei care ghicesc patru sau mai multe numere în cadrul aceleiași runde.

Dacă vrei adrenalină non-stop, avem jocul potrivit pentru tine: la Grecia Kino Loto 20/80 tragi la câștig la fiecare 5 minute, ultima extragere a zilei având loc la ora 23:25. Pentru un singur număr intuit corect ai cota 3.90! Oferta este generoasă, cu 24 de țări în care vedem extrageri zilnice. Nu lipsesc loteriile săptămânale Euro Millions, precum și câte 27 de extrageri din Statele Unite.

De acum, nu mai e nevoie să ieși din locuința ta, ca să-ți pui biletul la loto! Ai o lume de câștiguri, la un click distanță, precum și o surpriză de la noi. Ca să începi cu dreptul aventura în lumea loteriilor, ai și 200 de RON bonus pentru prima ta depunere! #Casafiebine

 

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *