Tu ce învârți? Controlează câștigul, cu jocul Lucky X!

martie 24, 2020

Lucky X CP

Bine ai venit în Casa Pariurilor, casa distracției neîntrerupte! Mai jos vă prezentăm un tip inedit de pariu pe numere, care devine din ce în ce mai popular. Lucky X face parte din noua generația de evenimente virtuale, având un mecanism care oferă șanse multiple de câștig jucătorilor. 

La Lucky X se fac extrageri asemănătoare cu cele de la Lucky 6, doar că aici ai mai multe opțiuni de pariere, pentru fiecare număr în parte! Printr-o interfață dinamică, jucătorii pot alege orice numere sau culori doresc – în cadrul multiplelor extrageri zilnice, care au loc la fiecare cinci minute. Practic, ești sigur că ai o șansă de câștig în orice moment al zilei, din confortul casei tale.

Care sunt regulile? Nimic mai simplu! Se extrag aleatoriu 36 de numere, dintr-un total de 50 (de la 1 la 50). Apoi, câștigul depinde doar de inspirația ta, pentru că poți miza pe oricâte bile dorești! Spre exemplu, poți paria pe un singur număr din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 9 bile extrase și biletul tău este câștigător doar dacă numărul ales se află între primele 9 numere extrase.

Și mai multe tipuri de pariuri!

Lucky X 1

 

Ai și varianta unui alt pariu aleatoriu: poți miza pe două numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 18 numere extrase și biletul tău este câștigător doar dacă numerele alese de tine se regăsesc între primele 18 bile extrase. Ai mai multe tipuri de pariuri aleatorii! Poți paria pe 3 numere din 50, iar pariul este valabil doar pentru primele 25 de bile extrase, sau poți să pariezi pe 4 numere din 40, iar pariul este valabil pentru primele 31 de bile extrase. Dacă pariezi pe 5 numere din cele 50, biletul tău este valabil doar pentru primele 34 de numere extrase!

Însă jocul nu te limitează aici. Poți paria și de la 6 la 10 numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru toate cele 36 numere extrase și biletul este câștigător dacă numerele alese de tine se află în primele 36 numere extrase. Evident, însă, câștigul cel mai mare vine atunci când ghicești cât mai multe numere, cât mai rapid. De menționat că suma minimă ce poate fi pariată pe bilet este de 2 lei.

Ai statistici pentru rundele precedente!

Lucky X 2

 

La fel ca jocul Lucky 6, și la Lucky X poți paria pe diverse statistici ale extragerilor. Spre exemplu, ai cote pentru suma primelor 6 numere (sub sau peste 152,5). Totodată, poți paria dacă suma primelor 6 numere extrase va fi „mai mică sau egală cu 153” sau „mai mare sau egală cu 153”. Nu lipsesc selecțiile pe: culoarea primei bile (cota 4.50), un număr între primele 6 extrase (cota 7.00) sau dacă primul număr extras va fi mai mic sau mai mare de 25,5 (cota 1.80).

Nu există limite la distracție, în secțiunea de Jocuri Virtuale de pe casapariurilor.ro. Le avem pe toate! #Casafiebine.

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *