Ai curse de cai LIVE din Marea Britanie, la Casa Pariurilor! Analiza de marți, 24 martie (Clonmel)

martie 24, 2020

ccc

Pariază englezește pe cursele de cai LIVE, la festivalul din Irlanda! Marți, 24 martie, se aleargă la Clonmel, pe unul dintre circuitele de mare calitate din Regatul Unit. În fiecare zi ai numeroase curse pe casapariurilor.ro, analizate mai jos. Cotele vor fi disponibile aici, în ziua cursei.

Explicații grafice

DRAW – culoarul de alergare, FORM – ultimele rezultate (unde „0” înseamnă locul 10 sau mai jos), HORSE – numele calului, AGE – vârsta calului, WGT – greutatea calului (în livre), OR – rating official (în clasament), JOCKEY / TRAINER: numele jocheului / antrenorului


MARȚI, 24 MARTIE

Cursa 1 – Ora 16:00
2m Money Back On The BoyleSports App Maiden Hurdle (5yo+)

Coolagh Park și Farmix se vor duela pentru succes aici. Coolagh Park a terminat pe locul 2 la Gowran Park, la începutul lunii, reușind să se distanțeze ușor de restul plutonului. În vârstă de 6 ani, Coolagh Park e la maturitatea profesională, dar Farmix e un adversar dificil. Ultima dată, acesta a terminat pe locul 2 pe acest circuit și pe aceeași distanță, deci e familiarizat cu condițiile de față. Pariază AICI! 

Pagina1 Pagina2

Cursa 2 – Ora 16:30
2m2½f  Play Lotto On The BoyleSports App Maiden Hurdle (5yo+)

Favoriți, conform tuturor indicilor, sunt Don Magnifica, She’s All Vintage și Cosa Ban, însă Elusive Star ar putea să ne surprindă cu o prestație bună. Cosa Ban a făcut o cursă bună la Gowran Park, înainte să abandoneze, dar ar trebui să revină astăzi în forță. Pe de altă parte, She’s All Vintage a impresionat la Navan în urmă cu 3 săptămâni, iar Don Magnifica și Debates au argumentele lor. Pariază AICI! 

Pagina3 Pagina4

Cursa 3 – Ora 17:00
2m Extra Places On The BoyleSports App Handicap Hurdle (4yo+ 80-95)

Cursă cu 19 concurenți, în care Shantou Sisu are prima șansă, conform pariurilor. În condițiile similare, Shantou Sisu a terminat pe locul 2 la Clonmel, luna trecută, dar revenirea lui Danny Mullins în șa ar putea avea un impact. Balkos a arătat bine într-o cursă la Punchestown și e principalul rival în competiția de marți, dar Mattie’s Mountain vine după un loc 4 la Thurles și trebuie luat în calcul. Pariază AICI! 

Pagina5 Pagina6

Cursa 4 – Ora 17:30
2m2½f  Live Streaming On The BoyleSports App Beginners Chase (5yo+)

Bitsandpieces a alergat modest aici în urmă cu o lună, când a terminat pe locul 3, pe o distanță de 2,5 mile. Cursa de marți este mai scurtă și asta ar trebui să fie în avantajul jocheului S.D. Torrens. Cushintown Finest vine după un debut greu la Thurles, dar aceasta este o cursă ceva mai accesibilă, în care îi putem vedea în top și pe Classic Concorde, Empire Burleque și Mutadaffeq (la cotă mare). Pariază AICI! 

Pagina7 Pagina8

Cursa 5 – Ora 18:00
2m4f  Download The BoyleSports App Chase (5yo+)

Cursă de 2 mile, în care iau startul doar 5 concurenți. Bachasson, sub comanda lui Paul Townsend, este marele favorit al întrecerii. Bachasson a câștigat 3 din cele 6 curse peste obstacole în care a participat în acest sezon, iar singurii care pot opune rezistență marți sunt Mortal și Death Duty. În urmă cu două săptămâni, la Cheltenham, Bachasson a fost impresionant și are o clasă peste rivali. Pariază AICI! 

Pagina9

Cursa 6 – Ora 18:30
2m7f  (Inner) Adare Manor Opportunity Handicap Chase (5yo+ 0-109)

The Trigger ar trebui să fie favorit la victorie, din punct de vedere valoric, dar acesta a alergat la Downpatrick duminica trecută, când a terminat pe locul 2, la limită. Resursele fizice epuizate atunci ar putea conta marți, când Robin Deuz Pois este mai proaspăt și în formă bună. Calul lui Gordon Elliott a făcut o cursă bună la Newcastle, recent, și se mai luptă azi cu Dubai Devils și West Is Best. Pariază AICI! 

Pagina10 Pagina11

Cursa 7 – Ora 19:00
2m2½f  Virtual Racing On The BoyleSports App Flat Race (5-7yo)

Este o cursă foarte competitivă, în care Yousayitbest își face debutul pentru noul său proprietar, Henry De Bromhead. Cel mai dificil adversar pentru acesta va fi Frontal Assault, care a terminat pe locul 2 la Thurles, după o prestație energică. Apoi, a venit pe 3 la Fairyhouse, în spatele campionului Ferny Hollow, care a impus un ritm puternic. Și Captain Kangaroo are o șansă aici, având în vedere bilanțul lui Willie Mullins în cursele irlandeze, iar Eye Van și Western Run se pot clasa în Top 5. Pariază AICI! 

Pagina12

MULT SUCCES!

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *