Ai curse de cai LIVE din Marea Britanie, la Casa Pariurilor! Analiza de luni, 23 martie (Naas)

martie 23, 2020

Naas23

Pariază englezește pe cursele de cai LIVE, la festivalul din Irlanda! Luni, 23 martie, se aleargă la Naas, pe unul dintre circuitele spectaculoase ale Regatului. În fiecare zi ai numeroase curse pe casapariurilor.ro, analizate mai jos. Cotele vor fi disponibile aici, în ziua cursei.

Explicații grafice

DRAW – culoarul de alergare, FORM – ultimele rezultate (unde „0” înseamnă locul 10 sau mai jos), HORSE – numele calului, AGE – vârsta calului, WGT – greutatea calului (în livre), OR – rating official (în clasament), JOCKEY / TRAINER: numele jocheului / antrenorului


LUNI, 23 MARTIE

Cursa 1 – Ora 16:00
5f Irish Stallion Farms EBF Maiden (Plus 10 Race) (2yo)

Lipizzaner este considerat favorit, în fața lui Poetic Flare și Allagar, venind dintr-o familie de campioni de rasă. Calul lui Aiden O’Brien este la debut, iar precedenții săi 4 concurenți au câștigat de fiecare dată prima cursă și scenariul se poate repeta aici! Lipizzaner, un cal american ce a costat 650.000 de dolari, este înrudit cu Uncle Mo, un alt campion bine cunoscut în industrie. Pariaza AICI!

Pagina1

Cursa 2 – Ora 16:30
6f Naas Nursery Of Champions Maiden (Plus 10 Race) (3yo+)

Knight Of Malta a alergat bine la debut, dar War Front îi va opune rezistență, venind dintr-un grajd respectabil, cu mulți campioni apreciați. Veteranul Grizzly nu mai este în prim-plan în cursele pe care le aleargă, dar a impresionat la Curragh, în octombrie, și poate reveni cu o evoluție surprinzătoare. Nu sunt cotați cu mari șanse la victorie Sheer Bravado și Eshtiya, cai aflați la început de carieră, aparent lipsiți de explozia necesară pe ultimii metri. Pariaza AICI!

Pagina2 Pagina3 Pagina4

Cursa 3 – Ora 17:00
6f Naas Racecourse Launches The 2020 Irish Flat Season Handicap (3yo+)

Dark Vader a fost în formă bună în ultima vreme, pe circuitele artificiale, reușind două victorii în trei curse disputate la Dundalk, la startul lunii martie. Vor fi condiții ceva mai grele de competiție, dar Dark Angel este un cal aflat în progres, care poate alerga bine dacă face trecerea pe iarbă în mod armonios. Arcanears a avut de asemenea succes pe circuite grele și poate intra în calcule. Pariaza AICI!

Pagina5 Pagina6

Cursa 4 – Ora 17:30
7f Naas Racecourse Business Club Madrid Handicap (3yo)

Hong Kong a fost considerat suficient de valoros pentru a alerga într-o cursă de grad 3 recent, reușind totodată o victorie la Naas, în octombrie. Este prima sa apariție într-o cursă de handicap, dar e de departe cel mai valoros concurent. Justina a debutat cu un loc 4 într-o cursă de handicap, la Galway (august 2019), iar acum are mai puțină greutate sub șa decât în acea întrecere. Cu un bilanț bun în ultima vreme, și The King Of Kells poate intra în ecuația luptei pentru victorie. Pariaza AICI!

Pagina7 Pagina8

Cursa 5 – Ora 18:00
1m2f Devoy Stakes (Listed) (4yo+)

Greu de ales alt învingător în afara lui Sir Dragonet, dar acesta a fost învins în ultimele 3 curse disputate și a lăsat în urmă forma bună din 2019. A participat însă în prestigioasa cursă St. Ledger, unde a terminat pe locul 4, în urma lui Logician, dar calul lui Aiden O’Brien poate fi performant la Naas. Brogue a câștigat cursa de debut la Cork (2019), fiind foarte respectat, la fel ca și Numerian. Pariaza AICI!

Pagina9

Cursa 6 – Ora 18:30
1m Lodge Park Stud Irish EBF Park Express Stakes (Group 3) (3yo+)

Blissful are multă experiență și la ultima cursă a terminat în urma lui Daahyeh, la Newmarket, într-o companie foarte dificilă. Venind din familia vestitului Galileo, Blissful trebuie să confirme pe o distanță mai mare decât cea cu care s-a obișnuit, iar competiția cu Even So va fi grea. După un debut apreciat la Tipperary, Even So s-a impus la Gowran Park, pe un circuit asemănători, iar decizia lui Colin Keane de renunța la Lemista spune multe despre abilitatea favoritului de azi. Pariaza AICI!

Pagina10

Cursa 7 – Ora 19:00
1m Irish Stallion Farms EBF Maiden (Plus 10 Race) (3yo)

Lough Cutra a alergat excelent în octombrie, la Curragh, când a terminat pe locul 2 și a fost în calcule pentru victorie până la final. Venind din familia lui Oasis Dream, Lough Cutra are argumente pentru victorie, dar la fel ne putem aștepta la prestații bune din partea lui Russian Emperor și Emiyn. Aceștia din urmă vin după curse bune la Curragh și Naas. Specialiștii îl susțin și pe debutantul Lobo Rojo, care este recomandat tot de istoricul bun al familiei (Ligne D’Or și Lope De Vega). Pariaza AICI!

Pagina11 Pagina12

MULT SUCCES!

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *