Ai curse de cai LIVE din Marea Britanie, la Casa Pariurilor! Analiza de sâmbătă, 21 martie (Thurles)

martie 20, 2020

Thurles111

Pariază englezește pe cursele de cai LIVE, la festivalul din Irlanda! Sâmbătă, 21 martie, se aleargă la Thurles, pe unul dintre circuitele inedite ale Regatului Unit. 10 zile consecutive de întrecere, 10 zile consecutive de câștig! În fiecare zi ai numeroase curse pe casapariurilor.ro, analizate mai jos. Cotele vor fi disponibile aici, în ziua cursei.

Explicații grafice

DRAW – culoarul de alergare, FORM – ultimele rezultate (unde „0” înseamnă locul 10 sau mai jos), HORSE – numele calului, AGE – vârsta calului, WGT – greutatea calului (în livre), OR – rating official (în clasament), JOCKEY / TRAINER: numele jocheului / antrenorului


SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE

Cursa 1 – Ora 15:40
Adare Manor Opportunity Maiden Hurdle

Fakiera este favorit cert pe această distanță, pe un circuit pe care-l cunoaște bine. Aleargă doar cai de 5+ ani, la apogeu competițional, astfel că rezistența fizică va face diferența la final. Fakiera a alergat bine la Naas, dar și Jon Snow a impresionat la Leopardstown și emite pretenții. În calculele pentru podium se mai află Arthuriam Fame și Politesse, care au mai concurat la Thurles. PARIAZĂ AICI!

Pagina1

Pagina2

Cursa 2 – Ora 16:10
BetVictor Hurdle

Jetz este favoritul pariorilor, pentru că are toate „ingredientele” pentru un rezultat bun: e un cal cu ținută bună, are un jocheu abil în șa și un istoric performant. Forma sa la sărituri a lăsat, însă, de dorit în ultima vreme. Cu toate acestea, Jetz a fost pe 2 la Leopardstown, în spatele lui Charli Parcs, iar adversarii îl respectă. Mary Frances poate emite pretenții, în timp ce Cartwright și Brace Yourself pot fi implicați în bătălia pentru podium. Se anunță o cursă antrenantă! PARIAZĂ AICI!

Pagina3

Cursa 3 – Ora 16:40
BetVictor Handicap Hurdle

Goulane Jessie are prima șansă la victorie, având în vedere bilanțul recent: o victorie și un loc secund în precedentele curse peste obstacole. Johnny Little Legs este însă un cal abil, care vine după loc 2 la Thurles, într-o altă cursă de 2 mile. Vor mai alerga bine Duhallow Paddy și Need For Gold, dacă acești concurenți se ridică la înălțimea așteptărilor. PARIAZĂ AICI!

Pagina4 Pagina5

Cursa 4 – Ora 17:10
Pierce Molony Memorial Novice Chase

E o cursă de grad 3 cu mulți cai valoroși la start. Zero Ten poate să se revanșeze după abandonul de la Punchestown, de luna trecută. Emmet Mullins are mulți valoroși la dispoziție, iar victoria lui Zero Ten la Naas confirmă statutul favoritului. Sizing Pottsie poate fi un pericol real, după ce a câștigat ultimele sale două curse (e drept, competiții de nivel inferior). Capuccimix și Dunavegan au și ei pretenții la vârf, însă nu sunt genul de cai care termină în forță competițiile de anduranță. PARIAZĂ AICI!

Pagina6

Cursa 5 – Ora 17:40
Duggan Veterinary Handicap Chase

Avem un favorit în persoana lui Trumps Ace, care va fi în fața grupului de competitori. Preferă să alerge în față, așa cum a făcut-o și în victoriile consecutive de la Clonmel, recent. Chiar și cu greutatea atribuită de handicap, Trumps Ace este un cal puternic și este respectat, dar în spatele său va fi amenințător Pound A Stroke, ghidat de un jocheu experimentat. Alți concurenți cu pretenții pot fi Kavanaghs Corner și Wishmoor, care au credențialele necesare pentru podium. PARIAZĂ AICI!

Pagina7 Pagina8

Cursa 6 – Ora 18:10
Horse And Jockey Beginners Chase

Myth Buster vine după o prestație confuză la Leopardstown, într-o cursă de clasă superioară, unde favoritul de azi a terminat pe locul 3, în spatele lui Easy Game și Allaho. Are tot ce-i trebuie pentru un succes la Thurles, mai ales că Rachel Blackmoore e un jocheu care știe să scoată maximum din caii săi. Alți pretendenți sunt Max Dynamite și Themistocles, acesta din urmă venind după un loc 3, la Limerick, săptămâna trecută. Dortmund Park și Salty Boy sunt creditați cu șanse la podium. PARIAZĂ AICI!

Pagina9

Cursa 7 – Ora 18:40
The thurlesraces.ie

Light Brigade a debutat promițător la Gowran, în luna ianuarie, într-o cursă de obstacole similară cu cea de astăzi. Calul lui Charles Bynes s-a desprins rapid, dar la Thurles competiția e ceva mai dificilă. Vartry Avenue încearcă să confirme prestații bune din ultima vreme, în timp ce Ultra Viers a mai câștigat la această categorie valorică și vine după un loc 3 la Punchestown. PARIAZĂ AICI!

Pagina10 Pagina11

MULT SUCCES!

Etichete: , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *