Ai curse de cai LIVE din Marea Britanie, la Casa Pariurilor! Analiza de duminică, 22.03 (Downpatrick)

martie 20, 2020

DownPat22

Pariază englezește pe cursele de cai LIVE, la festivalul din Irlanda! Sâmbătă, 21 martie, se aleargă la Downpatrick, pe unul dintre circuitele clasice ale Regatului. 10 zile consecutive de întrecere, 10 zile consecutive de câștig! În fiecare zi ai numeroase curse pe casapariurilor.ro, analizate mai jos. Cotele vor fi disponibile aici, în ziua cursei.

Explicații grafice

DRAW – culoarul de alergare, FORM – ultimele rezultate (unde „0” înseamnă locul 10 sau mai jos), HORSE – numele calului, AGE – vârsta calului, WGT – greutatea calului (în livre), OR – rating official (în clasament), JOCKEY / TRAINER: numele jocheului / antrenorului


DUMINICĂ, 22 MARTIE

Cursa 1 – Ora 15:40
Connolly’s RED MILLS Irish EBF Auction Maiden Hurdle

Există un favorit cert – Barnaviddaun – dar doar prin prisma opiniei specialiștilor. Forma sa de moment nu impresionează, chiar dacă locurile secunde ocupate la Fairyhouse și Leopardstown ar putea fi considerate rezultate bune. Vinnie Is Busy va concura pentru victorie, după victoria de la Limerick, însă debutul peste obstacole poate fi dificil. All About Joe se laudă cu un loc secund la începutul anului, iar calul lui Mark McDonagh nu este exclus din lista pretendenților. PARIAZĂ AICI!

Pagina1 Pagina2

Cursa 2 – Ora 16:10
WKD Rated Hurdle

The Very Man este alegerea pariorilor pentru această cursă, după progresul înregistrat în ultimele luni. La Naas, pe o distanță ceva mai lungă, acest cal a reușit să se impună destul de lejer, fiind bine ghidat din șa. În această clasă superioară, doar Wajaaha ar putea pune probleme, fiind un cal scump, cu o familie de cmapioni care impune respect la prima vedere. PARIAZĂ AICI!

Pagina3

Cursa 3 – Ora 16:40
Racing TV Handicap Hurdle (80-109)

Se aleargă pe două mile la Downpatrick, iar favoritul Bread And Butter are evoluții solide în spate, la Punchestown (locul 6 din 16) și Gowran (locul 2). E posibil ca cel mai puternic adversar de sâmbătă să-i fie Accidental Rebel, mai ales că Bread And Butter va purta o greutate suplimentară. Analiștii stau cu ochii și pe Dollar Value, care revine după o absență care-l face greu de evaluat. PARIAZĂ AICI!

Pagina4 Pagina5

Cursa 4 – Ora 17:10
Randox Ulster National Handicap Chase

Cu două victorii în ultimii cinci ani în această cursă, Gordon Elliott are 6 cai implicați în luptă. Cel mai bun dintre ei este Cheb De Kerviniou (10 ani). Acest cal vine după un loc 2 la Naas, luna trecută, unde a reușit să-l bată pe General Principle (locul 4 în acea cursă). Rocky’s Silver are un record bun în spate, în afară de abandonul de la Punchestown. PARIAZĂ AICI!

Pagina6 Pagina7

Cursa 5 – Ora 17:40
Tote Supporting Downpatrick Racecourse Handicap Chase (0-102)

După ce a terminat pe podium la Musselburgh, The Trigger arată ca fiind cel mai apt concurent din această cursă. La 11 ani, favoritul are o clasă superioară față de restul competitorilor și cu greu va fi oprit. Whydah este însă foarte abil în cursele lungi și are cele mai mari șanse să opună rezistență. Golden Sunset nu a confirmat după două victorii consecutive, însă are șansa unei revanșe. PARIAZĂ AICI!

Pagina8 Pagina9

Cursa 6 – Ora 18:10
Boardsmill Sires Maiden Hunters Chase

On The Sod este calul cu cel mai bun bilanț din concurs, în acest an. Sunt 13 concurenți care vor alerga pe o distanță de 13 mile, iar On The Sod are 3 victorii consecutive în această clasă de alergători! El se bate cu Complete Sizing pentru un succes, iar acesta din urmă vine după un loc secund la Kildorrery, luna trecută. Cu Jamie Codd în șa, Complete Sizing poate produce surpriza. Pe de altă parte, Heydour, Getzie și Well Bill pot fi de asemenea implicați în lupta de la vârf. PARIAZĂ AICI!

Pagina10

Cursa 7 – Ora 18:40
Molson Coors (Pro/Am) Flat Race

Analiștii consideră că Ballyadam și Yousayitbest sunt cei mai valoroși competitori din această cursă, astfel că e greu de ales un învingător între cei doi. Yousayitbest a costat 220.000 de lire la finalul anului trecut, când a impresionat într-o victorie la Naas. Este un cal care debutează în categoria de curse National Hunt, însă e bine antrenat pentru sărituri și vine cu argumente solide. Largy Princess și Oscar Thyne pot fi de asemenea implicați în lupta pentru clasarea pe podium. PARIAZĂ AICI!

Pagina11 Pagina122

MULT SUCCES!

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *