Ai curse de cai LIVE din Marea Britanie, la Casa Pariurilor! Analiza de vineri, 20.03

martie 20, 2020

CPCursedecai

Pariază englezește pe cursele de cai LIVE, la concursul de la Dundalk! 10 zile consecutive de întrecere, 10 zile consecutive de câștig! În fiecare zi ai câte 8 curse, toate aflate în oferta casapariurilor.ro și analizate mai jos.

Explicații grafice

DRAW – culoarul de alergare, FORM – ultimele rezultate (unde „0” înseamnă locul 10 sau mai jos), HORSE – numele calului, AGE – vârsta calului, WGT – greutatea calului (în livre), OR – rating official (în clasament), JOCKEY / TRAINER: numele jocheului / antrenorului

VINERI, 20 MARTIE

Cursa 1 – Ora 15:30
Winter Series Awards Day Saturday 4th April Apprentice Handicap

Suprafața artificială de la Dundalk favorizează anumiți concurenți, dar vremea este frumoasă și ne așteptăm la un concurs de calitate pe distanța de o milă. Kinch pare favoritul grupului, deși nu are o formă grozavă. A mai terminat pe podium la Dundalk și, deși poartă greutate, ar trebui să fie mai bun decât Reverberation, principalul rival. Acesta din urmă a impresionat la Newcastle, tot pe polytrack. Îi mai vedem în luptă pe Sir Danilo (revenit după 2 ani) și pe Tyrconnell. Pariaza AICI!

CPPAG1

CPPAG2

Cursa 2 – Ora 16:00
Love Your Mum At The Races Weekend Median Auction Race

Aerclub este favorit la succes, sub comanda antrenorului Henry de Bromehead, specializat în curse de distanță lungă. Victoria din noiembrie cu siguranță dă încredere pentru echipa lui Aerclub, dar Flower Garland e un rival pe măsură. A mai obținut o victorie la Dundalk, la începutul anului, și va fi o luptă echilibrată! În duel pentru podium ar trebui să intre și Point Reyes, un concurent cu potențial. Pariaza AICI!

CPPAG3

Cursa 3 – Ora 16:30
Crowne Plaza Dundalk Race & Stay Claiming Race

Clar, Tony The Gent și Yuften sunt cei mai abili concurenți ai cursei, ambii fiind mereu implicați în bătălia pentru succes atunci când concurează la această clasă. Colegi de antrenamente, cei doi sunt greu de despărțit, dar Yuften are ceva mai multă experiență. Este distanța ideală pentru el, dar și Stamp Of Authority poate intra în calcule. Pariaza AICI!

CPPAG4

Cursa 4 – Ora 17:00
View Restaurant At Dundalk Stadium Maiden

Juliet Rose a avut ghinion la ultima cursă aici, pentru că a pierdut la o distanță minusculă victoria! A fost prima ei tentativă pe o astfel de distanță și vineri este favorită în fața lui Dutch Admiral, care a alergat convingător și a terminat pe locul 4 la Dundalk, luna treuctă. Să nu uităm, Haparanda vine din familia de mari campioni a lui Hazapour. Așadar, e posibil să vedem o luptă echilibrată în acest concurs. Pariaza AICI!

CPPAG5

Cursa 5 – Ora 17:30
Irishinjuredjockeys.com Handicap

O cursă a cailor de 4+ ani, în care avem un favorit teoretic. Followme Followyou este încă fără victorie după 14 curse, dar a arătat o capacitate de luptă foarte bună pe acest circuit, în urmă cu două săptămâni. E cel mai abil concurent din cursă, în ciuda greutății suplimentare. Pe de altă parte, Mithmaar e obișnuit cu acest circuit și ar putea rezista bine în testul de vineri. Tio Esteban a câștigat recent o cursă la Dundalk și are o cotă mare pentru succes, ce poate fi tentantă. Pariaza AICI!

CPPAG6

CPPAG7

Cursa 6 – Ora 18:00
Crowne Plaza Dundalk Race & Stay Handicap

Avem câțiva concurenți de mare valoare aici. Cautious Approach a mai câștigat pe acest circuit, la aceeași distanță, fiind un rival de temut. Se Ne așteptăm la încă o cursă bună din partea sa, pe distanța de 1,5 mile, dar Muzbid poate duce o luptă echilibrată până la final. Totodată, Irradiate este de asemenea în calcule, deși a dezamăgit la ultima apariție la Dundalk. Altfel, mulți debutanți cu speranțe mici la succes. Pariaza AICI!

CPPAG8

CPPAG9

Cursa 7 – Ora 18:30
Easter Week Racing 15th & 19th April Handicap

Aici e clar că pariorii sunt de partea lui Major Power! Acesta a impresionat la Dundalk, când a obținut a 3-a victorie consecutivă pe circuitul irlandez, iar cursa de vineri pare să fie accesibilă. Antrenorii săi așteaptă un nou succes, al 4-lea consexcutiv, dar Poet’s Pride poate pune probleme, pentru că este un cal cu abilitate fantastică. Și Fit For Function intră în calculele finale, dar în urma celor doi favoriți. Pariaza AICI!

CPPAG10

Cursa 8 – Ora 19:00
Ladies Day Sunday 12th July Handicap

Cursă de sprint foarte interesantă, cu doamnele în șa. Conform tuturor statisticilor și informațiilor de la fața locului, Lequinto este favoritul hârtiei. A câștigat luna trecută la Dundalk, pe aceeași distanță, în prima sa cursă din carieră, iar pariorii din Irlanda mizează pe el din nou. Sebs Star are de asemenea șanse la o luptă bună, iar Jamie Powell are speranțe în șaua sa. Este însă o cursă de handicap foarte competitivă, în care mai emit pretenții Myrcella, Lady Alcazar și Amelia Jane. Pariaza AICI!

CPPAG12

CPPAG13

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *