Restart în Bundesliga, restart la contul tău! Faci verificarea și ești gata de #FestivalulFotbalului

martie 8, 2020

CP_Bundesliga_700x300_V2

Salutare! Casa Pariurilor te vrea înapoi pe teren, gata de joc, odată cu startul în #FestivalulFotbalului! 

Pentru că nu vrem să ratezi beneficiile contului tău online, te rugăm să ne ajuți cu câteva detalii despre tine. Astfel, îți vei recupera contul cu drepturi depline și o să putem să îți oferim și bonusuri pe viitor. Legea ne obligă să facem această verificare, iar noi te ajutăm până la capăt!

Pentru verificarea și reactivarea contului, avem nevoie să ne trimiți o copie a buletinului tău, cu un e-mail trimis la adresa documente@casapariurilor.ro. Apoi, poți reveni la jocurile tale favorite, pe casapariurilor.ro. De restul ne ocupăm noi! Știi deja că datele tale personale sunt protejate la Casa Pariurilor, așa că nu-ți face griji, acestea sunt în siguranță și nu vor fi divulgate vreodată.

Poate te gândești: „Bine, bine, dar eu ce am de câștigat dacă vă trimit documentul?”. Păi, e simplu!

Vei avea un cont 100% verificat și te vei putea bucura de toate promoțiile noastre, cu bonusuri și cashback la pariurile tașle favorite. Așa revii în Casă ca un câștigător! Conturile care nu au fost validate la timp au fost închise, dar noi te echipăm și te trimitem pe teren. Cei care aveau bani în cont la momentul închiderii vor reprimi sumele vărsate în bugetul de stat. E simplu: trimiți mail, te validăm și ești gata de joc!

Urmează pașii următori ca să devii jucător cu drepturi depline la Casa Pariurilor!

– Ține la îndemână userul și parola contului tău de pe casapariurilor.ro. Nu le mai ții minte? Apelează la serviciul de suport!

– Trimite un e-mail către documente@casapariurilor.ro, cu o poză după actul tău de identitate (buletin). Titlul mailului poate fi „Verificarea contului”, iar în text te rugăm să ne scrii și userul tău.

– La scurt timp vei primi un mail de confirmare, care îți va spune că identitatea ta a fost verificată

– Intră în contul tău online casapariurilor.ro și loghează-te!

Și cu asta basta! După finalizarea acestor pași, vei avea un cont validat și te vei putea bucura în fiecare zi de promoțiile speciale și de jackpoturile XXL din Casino. Ce zici, te bagi?

Să aveți spor la joc și…distracție maximă la Festival! #CaSăFieBine #FestivalulFotbalului

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *