4 sporturi noi la pariuri în România. Le joci de mic, acum joci pe ele LIVE x 10.000

februarie 21, 2020

1200x628 - facebook

Mai știi ce jucai când aveai timp? Fotbal, sigur. Dar imediat după, printre alte câteva sporturi, ce venea? Îți reamintim noi. Ping-pong îi spuneam, acum parcă te jignim dacă-i spunem așa. Se numește tenis de masă. Îl jucam la mese din ciment prin parcuri sau închiriam cu ora prin baruri.

 

Apoi a venit moda snooker-ului. Wow! Vedeam la Eurosport și puneam mâna pe telefon să facem rezervare la ‘biliard’. Dar jucam snooker, pe o masă cât Casa.

Iar unde jucam snooker, era loc și de Darts până se elibera masa. Sau îl mai prindeam prin baruri dacă nu la săli de jocuri.

 

Și nu știm câți dintre voi, dar știm că mulți, așa un pic mai trecuți de prima tinerețe, jucau badminton. Fete, băieți, echipe mixte, era nebunie. Joc rapid, cu reflexe la milisecundă, spectacol asiatic. Vântul să nu fi bătut mai mereu și era nebunie.

 

Și le jucam pe toate, iar unii le jucăm și azi cu drag și le urmărim cu berea-n față. Ne plac la nebunie. Sunt palpitante, se schimbă brusc rezultatul, e o tensiune ca la 2-1 în minutul 90, lovitură liberă Ronaldo de la 16 metri. Așa trăim snooker și darts, așa jucăm cu mult drag și sport badminton și ping-pong. Ne plac toate.

 

Acum, #casafiebine, avem toate aceste sporturi LIVE în oferta Casa online. O să repetăm un pic – L-I-V-E … LIVE! Adică pariezi LIVE și le și vezi LIVE. Mai ușor de priceput, trăiești cu sângele pe viteză toate fazele alea mișto la fileul de badminton, de nici nu apuci să vezi fluturașul. Simți parcă o împunsătură-n inimă când intră săgeata la Darts pe banda de dublare și auzi LIVE (neapărat LIVE) cum pocnesc bilele pe masa verde. Iar de ping-pong ne reamintim și acum fazele alea mai spectaculoase decât orice gol, faze pe care le vedem la WATTS, pe Eurosport.

 

10.000 de meciuri din aceste 4 sporturi avem an de an în oferta Casa. De ce? De azi! #casafielive și #casafiebine.

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *