Îți dăm 100 de lei ca să…putem să-ți oferim bonusuri și pe viitor!

februarie 3, 2020

GrasuXX-min

Salutare! Ca tot românul, ți-ai deschis cont pe casapariurilor.ro și ne bucurăm că te-ai distrat responsabil, cu oferte și jocuri XXL. Acum, însă, e necesar să ne cunoaștem mai bine, pentru ca tu să poți beneficia din plin de TOATE avantajele contului tău online.

Așadar, pentru 100% conformitate legală, avem nevoie de o copie după buletinul tău, ca să confirmăm identitatea ta. Nu te îngrijora! Datele tale sunt în siguranță și nu le vom divulga. Dar știi cum e vorba aceea: unde-i lege, nu-i tocmeală! Tranzacțiile noastre financiare sunt condiționate de verificarea identității clienților, iar noi vrem să facem procesul cât mai simplu.

Fiindcă ești un partener important pentru noi, îți oferim un bonus de 100% din următoarea depunere efectuată după verificarea identității, până la maximum 100 lei!

Le simțim lipsa și jucătorilor cărora le-am închis contul, pentru că acesta nu a fost validat în timp util. Dar oferta e valabilă și pentru ei! Ce e de făcut? Trebuie doar să-ți validezi contul, cu un e-mail trimis la documente@casapariurilor.ro, iar noi îl redeschidem. Mai mult, pe lângă bonusul la depunere, îți vom vira înapoi toți banii pe care îi aveai în cont și i-am trimis către bugetul de stat, la momentul închiderii.

Trimiți, validăm, depui, te bonusăm!

Va dura cel mult 72 de ore pentru ca procesul de validare să fie complet. Vei primi și bonusul, tot în maximum 72 de ore de la momentul în care devii eligibil. Urmează pașii următori ca să devii jucător cu drepturi depline la Casa Pariurilor! 

– Păstrează la îndemână userul și parola cu care te conectezi pe casapariurilor.ro
– Trimite un e-mail către documente@casapariurilor.ro, cu o poză după actul tău de identitate (buletin). Titlul mailului poate fi „Verificarea contului”, iar în text te rugăm să ne scrii și userul tău. De restul ne ocupăm noi!
– La scurt timp vei primi un mail de confirmare, care îți va spune că identitatea ta a fost verificată
– Intră în contul tău online casapariurilor.ro!
– Fă o depunere în cont și noi îți dublăm pe loc suma, cu un BONUS de până la 100 de RON. Fără condiții, fără comentarii!

Și cu asta basta! După finalizarea acestor pași, vei avea un cont validat și te vei putea bucura în fiecare zi de promoțiile speciale, de bonusuri și de jackpoturile XXL Casa Pariurilor. Campania durează de pe 03.04.2020, ora 20:00, până pe 10.04.2020, ora 20:00.

Îți arătăm că te poți distra și de acasă, în compania potrivită!

Să aveți spor la joc și…spor la BONUS! #casaeacasa

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *