Lucrări de mentenanță la Casa Pariurilor

ianuarie 1, 2020

Modifc

Ne cerem scuze dacă în ultimele 48 de ore ai întâmpinat probleme cu utilizarea serviciilor casapariurilor.ro.

Pentru o funcționare mai bună, am efectuat lucrări de mentenanță. Această acțiune a afectat provizoriu sistemul și procesele de înregistrare și verificare a conturilor.

Dacă nu ai finalizat înregistrarea sau verificarea contului tău online, acum o poți face. Iar dacă ai avut un cont care a fost închis pentru că nu l-ai validat la timp, poți finaliza procesul.

Vei primi înapoi în cont banii pe care-i aveai la momentul închiderii contului, precum și un bonus de 50 de lei pentru finalizarea procesului de verificare, dacă ne trimiți documentele până marți, 7 iulie 2020. Pentru validarea contului, e nevoie să ne trimiți un e-mail cu o poză a buletinului tău (cartea de identitate), la adresa documente@casapariurilor.ro.

Vei primi automat un mail de confirmare. Ulterior vei fi informat când identitatea ta a fost verificată cu succes. După primirea mailului, vei putea să intri în contul tău, pe casapariurilor.ro, unde te vei loga cu userul și parola alese la înregistrare. Bonusul pentru verificarea contului va fi creditat în contul tău în maximum 72 de ore de la înregistrarea validării.

Odată ce vei efectua acești pași, vei avea un cont activ și validat pe casapariurilor.ro. Mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *