Ai bonus de 50 RON pentru verificarea identității! Oferta de pariere este plină de fotbal în weekend

ianuarie 1, 2020

contvalidat

Ca tot românul, ți-ai deschis cont pe casapariurilor.ro (vezi T&C), pentru distracție XXL și jocuri cu premii grase. Dar e necesar să-ți verifici contul pentru a putea beneficia din plin de TOATE avantajele contului tău online: bonusuri, cashback și alte promoții de la Casa Pariurilor.

Din punct de vedere legal, trebuie să confirmăm identitatea ta pentru a-ți putea oferi bonusurile noastre. Noi vrem să te ajutăm să finalizezi cât mai ușor procesul! „Misiunea” ta e foarte simplă: avem nevoie doar de o copie a cărții tale de identitate (buletinul). Nu trebuie să te îngrijorezi, datele tale sunt în siguranță și vom proteja confidențialitatea lor.

Bonus pentru finalizarea verificării

Fiindcă ești un partener important pentru noi și vrem să te distrezi la maximum pe casapariurilor.ro, îți oferim un bonus de 50 de RON. Îi vei primi direct în cont, după efectuarea procesului de verificare a identității. Simplu, fără comentarii. Ca să-ți validezi contul, trebuie să ne trimiți o poză color cu buletinul tău, printr-un e-mail la adresa documente@casapariurilor.ro.

Ai contul închis? E șansa ta să revii în joc

Oferta e valabilă și pentru clienții al căror cont a fost închis, fiindcă procesul de verificare n-a fost efectuat la timp. Vrei să intri din nou în joc? Urmează pașii de mai jos și noi îți redeschidem contul!

Va dura cel mult 72 de ore pentru ca procesul de validare să fie efectuat. Vei primi și bonusul, tot în maximum 72 de ore de la momentul în care vei deveni eligibil. Urmează pașii următori ca să devii jucător cu drepturi depline la Casa Pariurilor:

– Păstrează la îndemână userul și parola cu care te conectezi pe casapariurilor.ro

– Trimite un e-mail către documente@casapariurilor.ro, cu o poză după actul tău de identitate (buletin). Titlul mailului poate fi „Verificarea contului”, iar în text te rugăm să ne scrii și userul tău. De restul ne ocupăm noi!

– La scurt timp vei primi un mail de confirmare, care îți va spune că identitatea ta a fost verificată

– Intră în contul tău online casapariurilor.ro!

– Vei primi în cont un bonus de 50 de RON, numai bun de folosit la meciurile din weekend.

După finalizarea acestor pași, vei avea un cont validat și te vei putea bucura în fiecare zi de promoțiile speciale, de bonusuri și de jackpoturile XXL Casa Pariurilor. Campania durează de pe 29.05.2020, ora 14:00, până pe 02.06.2020, ora 23:59. Pentru a primi Bonusul de Validare, trebuie să bifezi, în setările contului, că ești de acord să primești bonusuri și comunicări de marketing. Bonusul are 1x rulaj.

Bonusul de 50 de lei pentru verificarea identității va fi acordat doar celor care au fost contactați în prealabil de Casa Pariurilor, prin e-mail, în vederea efectuării procesului.

MicrosoftTeams-image

Să aveți spor la joc și…spor la BONUS! #FestivalulFotbalului #CasaFieBine

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *