Ai 50 de lei bonus ca să-ți verifici contul! Pariezi pe cele mai tari meciuri din weekend

ianuarie 1, 2020

cont valida

Salutare! Ca tot românul, ți-ai deschis cont pe casapariurilor.ro, pentru distracție XXL și premii grase. Dar, din punct de vedere legal, e necesar să-ți verifici contul pentru a putea beneficia de avantajele contului tău online: depuneri și retrageri nelimitate, bonusuri, cashback și promoții personalizate Casa Pariurilor.

„Misiunea” ta e foarte simplă: avem nevoie doar de o copie a cărții tale de identitate (buletinul). Nu trebuie să te îngrijorezi, datele tale sunt în siguranță și ne luăm angajamentul de a proteja confidențialitatea lor.

Fiindcă ești un jucător important pentru noi și vrem să te distrezi la maximum, îți oferim și un bonus de 50 de RON, numai bun de folosit la pariurile pe fotbal, în weekend. Îi vei primi în cont, după efectuarea procesului de verificare a identității. Simplu!

Pentru a beneficia de bonusul de 50 lei este nevoie să ai setată bifa GDPR „Yes” în setările contului și să accepți să primești bonusuri și comunicări de marketing. Campania se adresează doar clienților deja existenți, înregistrați între 01.07.2015 si 31.12.2018, care au primit o informare despre bonus din partea Casei Pariurilor.

Atenție! Oferta este valabilă și pentru clienții al căror cont a fost închis (fiindcă procesul de verificare n-a fost efectuat la timp), dar care îndeplinesc condițiile prevăzute mai sus. Intri din nou în joc?

Urmează pașii de mai jos și noi îți validăm identitatea:

– Păstrează la îndemână userul și parola ta de pe casapariurilor.ro
– Trimite un e-mail către documente@casapariurilor.ro, cu o poză după actul tău de identitate (buletin). Titlul mailului poate fi „Verificarea contului”, iar în text te rugăm să scrii și userul tău
– La scurt timp vei primi un mail de confirmare, care îți va spune că identitatea ta a fost verificată
– Intră din nou în contul tău online casapariurilor.ro!
– Vei primi în cont un bonus de 50 de RON, numai bun de folosit la meciurile din weekend

După finalizarea acestor pași, te vei putea bucura în fiecare zi de promoțiile speciale și premiile XXL de la Casa Pariurilor. Campania durează de pe 26.06.2020, ora 17:00, până pe 30.06.2020, ora 23:59. Bonusul are 1x rulaj. Va dura cel mult 72 de ore pentru ca procesul de validare să fie efectuat. Vei primi și bonusul, la 72 de ore de la momentul în care vei deveni eligibil.

Să aveți spor la joc și…spor la BONUS! #FestivalulFotbalului #CasaFiebine

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *