Joci în Vara Campionilor, pentru mii de premii! Sărbătorim cu toți românii reluarea cupelor europene

ianuarie 1, 2020

Odată cu revenirea meciurilor din Liga Campionilor și Europa League în oferta de pariere, pe casapariurilor.ro ai acum și șansa unor premii de Casă mare! Pariezi pe Barcelona, Bayern Munchen și Juventus? Intri direct în cursa pentru bonusuri! Punem la bătaie mii de premii a câte 100 de lei, ca să sărbătorești cum se cuvine #varacampionilor. Mai jos găsești termeni și condițiile promoției.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Campania se adresează tuturor persoanelor majore care dețin un cont activ pe website-ul www.casapariurilor.ro și care îndeplinesc cumulativ condițiile mentionate în prezentul Regulament (denumită în continuare “Campania”) și pe cele ale Regulamentului de joc pentru Pariuri (denumit în continuare „Regulamentul”).

De asemenea, pentru a participa la prezenta Campanie, Participanții trebuie să aibă Identitatea Verificată și să își fi dat acordul în prealabil pentru Prelucrare a Datelor Personale (GDPR), respectiv recepționarea comunicărilor de marketing din partea Organizatorului (secțiunea “Setările mele” din contul de joc).

Condiții speciale

Pentru a putea participa la această campanie, Participantul trebuie să plaseze bilete cu miza minimă de 25 Lei/ bilet și să conțină pe bilet cel puțin un pariu plasat pe unul dintre meciurile care se dispută în cadrul Competițiilor sportive din Europa League sau Champions League.

Nu exista un număr limitat de bilete pe care le poate plasa Participantul pe parcursul desfășurării Campaniei, astfel că fiecare bilet plasat de 25 lei aduce o șansă în plus la extragerea din acea săptămână.

PERIOADA CAMPANIEI

Campania se desfășoară în perioada 05.08.2020 – 23.08.2020, pe website-ul Organizatorului www.casapariurilor.ro.

Promovarea prezentei Campanii se va realiza atât pe website-ul Organizatorului, dar și în mijoacele mess- media și pe pagina oficială de Facebook a Organizatorului.

PREMIILE CAMPANIEI

Pentru Participanții care îndeplinesc condițiile prezentei Campanii, precum și pe cele ale  Regulamentului de joc, Organizatorul acordă săptămânal, în fiecare marți, timp de trei săptămâni, 500 Premii sub formă de bonusuri în valoare de 100 Ron, respectiv în valoare totală de 50.000 Ron/ săptămâna.

Valoarea totală a Premiilor sub formă de bonus este de 150.000 Ron (50.000 Ron/ săptămână x 3 săptămâni = 150.000 Ron).

ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii vor fi desemnați de Organizator prin tragere la sorți, în datele de 11.08.2020, 18.08.2020, 25.08.2020, utilizând un program intern automatizat de selecție aleatorie.

Extragerea va fi transmisă în direct pe website-ul Organizatorului – www.casapariurilor.ro, ora extragerii fiind menționată de Organizator pe website-ul acestuia.

Premiile sub formă de bonusuri vor fi acordate de Organizator în maxim 72 ore de la validarea câștigătorului de către reprezentanții Organizatorului.

Premiului constând în bonusul acordat de Organizator în contul de joc este valabil pentru o perioadă de 30 zile de la data acordării acestuia. În situația în care Câștigătorul nu utilizează bonusul în termenul de 30 de zile, acesta va expira.

Pentru a putea fi convertit în balanță reală, Premiul sub forma de bonus acordat de Organizator va trebui rulat de către Câștigător cel puțin o dată (rulaj x 1).

Alte Prevederi

Prin participarea la această Campanie, Participanții sunt de acord să respecte prevederile menționate în cuprinsul prezentului Regulament de Campanie și a Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online).

Organizatorul poate modifica temenii și condițiile acestei Campanii, cu condiția aducerii la cunoștința Participanților prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, Participanții având responsabilitatea de a verifica periodic dacă apar modificări asupra Regulamentului Campaniei.

În situația în care sunt identificați Participanți care au influențat sau care au facilitat câștigarea ilegală a Premiului, incluzând crearea și/sau utilizarea unor conturi duplicat sau care au încălcat prevederile prezentei Campanii, aceștia vor fi excluși de Organizator de la participarea la prezenta Campanie. De asemenea, Participanții care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate în prezentul regulament vor fi excluși din această Campanie.

Campania se completează cu termenii și condițiile generale Casa Pariurilor (Regulamentului de pariuri).

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *