Câte goluri, atâtea bonusuri! 28 x 50 lei pariu fără risc

decembrie 6, 2019

concurs fb CP

Descriere

BONUS HANDBAL

 

Detalii

PROMO Bonus

50 LEI BONUS

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro și se desfășoară pe toate evenimentele sportive din oferta Casa Pariurilor

 

Perioada

Prezenta campanie se desfășoară în perioada 06.12.2019 – 8.12.2019

 

Cum te califici

 

Postează în secțiunea de comentarii a postării de concurs de pe pagina de Facebook Casa Pariurilor, până duminică 8 decembrie, ora 23:59, o poză cu un bilet prematch Casa Pariurilor plasat online în care ai selecția ‘victorie România’ în meciul cu Ungaria din faza grupelor, de la CM Handbal 2019 din Japonia, meci desfășurat în 6 decembrie 2019.

 

Premiile acordate (bonusuri)

În prezenta campanie se vor acorda premii sub formă de BONUS, cu cerințe de rulare 1X, pentru 28 de clienți eligibili care vor fi desemnați câștigători prin tragere la sorți.

 

Acordarea bonusurilor

Bonusul  de 50 de lei – va fi acordat tuturor clienților care îndeplinesc cumulativ condițiile prezentei campanii.

Fiecare jucător poate câștiga un singur bonus de 50 de lei.

Bonusurile vor fi acordate marți 10.12.2019 sau în maximum 72 h de la această dată.

Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare, de 1x suma bonus.

În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent.

 

Termeni și condiții generale

Organizatorul (Casa Pariurilor) are dreptul de a verifica și monitoriza  toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia.

Prezenta ofertă nu se cumulează cu alte oferte sau promiții.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;

În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *