Meciurile din preliminariile Euro 2020 îți aduc 50 de lei bonus!

octombrie 10, 2019

S-au oprit campionatele, dar începe spectacolul din preliminariile Euro 2020. Joacă la Casa Pariurilor în aplicația mobilă, pe meciuri din preliminarii, și câștigă 50 de lei bonus!

Trebuie să joci minimum 200 de lei în perioada 10-15 octombrie, cu o cotă minimă pe bilet de 1,5.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro și se desfășoară exclusiv pe meciurile de fotbal din CE 2020 din oferta CASA PARIURILOR.

Perioada
10.10.2019 – 15.10.2019

Cum te califici
Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze, pe perioada campaniei, pariuri din aplicația mobilă de minimum 200 de lei pe meciurile de fotbal din CE 2020 din oferta CASA PARIURILOR, la o cotă de minimum 1.5.
Biletele care nu sunt plasate din aplicația mobilă sau biletele care conțin alte evenimente în afara celor din CE 2020, sau care au cota pe bilet este mai mică de 1.5, nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.
Sunt valabile biletele simple cât și cele cu mai multe meciuri, plasate live, cât și pre-match.
Pariurile luate în calcul la această promoție trebuie plasate cu bani reali.

Premii acordate (bonusuri)
În prezenta campanie se vor acorda premii sub formă de BONUS cu cerințe de rulare 1X, pentru toți clienții eligibili care au îndeplinit cerințele campaniei.

Acordarea bonusurilor
Bonusul în valoare de 50 de lei – va fi acordat tuturor clienților eligibili care plasează bilete de minimum 200 lei pe perioada campaniei, respectând cerințele de eligibilitate.
Bonusurile vor fi acordate în maximum 72 h de la încheierea campaniei.
Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare, de 1x suma bonus.
Un jucător poate câștiga un singur bonus.
În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setările mele”), pentru a putea primi un bonusul aferent.

Termeni și condiții generale
Organizatorul (Casa Pariurilor) are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia.
Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;
În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *