Folosește cardul pentru retrageri rapide din contul Casa Pariurilor

octombrie 8, 2019

Casa Pariurilor s-a aliniat reglementărilor impuse de lege și, începând cu 18 septembrie, a implementat procesatorul de plăți Safecharge pentru retragerile prin transfer bancar.

Din cauza unor probleme tehnice avute la procesator, retragerile prin transfer bancar efectuate după această dată au avut întârzieri. Ne cerem scuze pentru neplăcerile întâmpinate și vă informăm că procesatorul a remediat deja problema, urmând ca tranzacțiile să se efectueze în condiții optime.

Casa Pariurilor îi asigură pe toți clienții că nu există niciun pericol în privința tranzacției și că vor primi în conturi suma retrasă.

Toate retragerile prin transfer bancar durează în mod uzual între 2 și 5 zile lucrătoare, putând exista și excepții de la această regulă, în funcție de băncile în cauză, putând ajunge și la peste 10 zile lucrătoare. O metodă mult mai rapidă, pe care o recomandăm clienților noștri, este cea a retragerii prin cardul de credit, când tranzacția se efectuează în aproximativ 2-3 zile, în cele mai multe cazuri.

 

De unde poți alege retragerea prin card:

ATENȚIE! Retragerea prin card poate fi efectuată doar de pe desktop, nu și de pe aplicația de mobil.

Clienții Casa Pariurilor au la dispoziție și metoda de retragere cash în cele peste 740 de agenții.

Casa Pariurilor le mulțumește tuturor clienților pentru înțelegere și îi asigură că pune întotdeauna pe primul plan transparența, seriozitatea și grija de a oferi cele mai bune servicii.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *