Pariază pe FCSB – Dinamo și primești 25% cashback!

octombrie 3, 2019

Casa Pariurilor îți oferă un bonus cu ocazia derby-ului FCSB – Dinamo.

Plasează un bilet single, pre-match sau LIVE, pe oricare dintre selecțiile de pariere ale meciului FCSB – Dinamo. Pariul trebuie să aibă o cotă de minimum 1,5 și o miză de minimum 25 de lei.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro și se desfășoară exclusiv pe meciul FCSB – Dinamo care se va disputa sâmbătă, 05.10.2019.

Perioada
03.10.2019 – 05.10.2019, ora 23.15.

Cum te califici
Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze un bilet single, fie pre-match sau LIVE, pe oricare dintre selecțiile de pariere ale meciului FCSB – Dinamo. Pentru a fi luat în calcul, pariul trebuie să fie plasat la o cotă de minimum 1.5 per selecție și cu miza de minimum 25 lei.
Biletele care conțin mai multe evenimente, cele care au o miză pe bilet mai mică de 25 lei sau pariurile unde cota pe selecție este mai mică de 1.5, nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.
Sunt valabile biletele plasate live, cât și pre-match.
Vor fi luate în calcul doar pariurile plasate cu bani reali.

Premiile acordate (bonusuri)
În prezenta campanie se vor acorda premii sub formă de BONUS cu cerințe de rulare 1X, pentru toți clienții eligibili care au îndeplinit cerințele campaniei.
Bonusul se acordă numai jucătorilor al căror bilet este validat ca fiind necâștigător, și reprezintă 25% din valoarea biletului pierdut, până la maximum 500 lei. Biletele câștigătoare nu se califică pentru acest bonus.

Acordarea bonusurilor
Bonusul – va fi acordat doar pentru primul pariu plasat care se încadrează în condiții lecampaniei.
Fiecare jucător poate câștiga un singur bonus.
Bonusurile vor fi acordate luni, 07.10.2019, sau în maximum 72 h de la încheierea campaniei.
Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare, de 1x suma bonus.
În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent.

Termeni și condiții generale
Organizatorul (Casa Pariurilor) are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia.
Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;
În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *