Casa Liga 1. Aici joacă românii!

iulie 11, 2019

Casa Pariurilor și Liga Profesionistă de Fotbal anunță parteneriatul în urma căruia Liga 1 va deveni „Casa Liga 1” pentru următorii 5 ani.

Suntem în primul rând suporteri, iar suporterul știe că fotbalul, victoriile și marile calificări sunt un meci pe termen lung. Echipele mari și relațiile care dau rezultate nu se cumpără, se construiesc. Sunt principiile care întăresc mereu deciziile noastre de susținere a sportului românesc.

Precum fanii adevărați, credem cu pasiune în fotbalul nostru, mereu alături de el și fără pași înapoi. Am încurajat și iubim marile speranțe din Liga 2, iar acum suntem pregătiți să dăm totul pe cel mai mare teren. De azi, Casa Liga 1 este marele nostru meci.

Suporterii sunt pentru noi protagoniștii competițiilor. Vrem mai mulți spectatori decât locuri pe stadioane! Vrem semne de exclamare pentru orice calificare! Vrem din nou toată România lipită de televizoare! Pentru că ne dorim din nou meciuri, puncte și victorii care să ne ducă departe în competițiile continentale și târziu în primăvara europeană.

“Casa Pariurilor devine sponsor al Ligii 1. Felicitări că au câștigat lupta cu ceilalți competitori”, a spus în cadrul conferinței de presă președintele LPF, Gino Iorgulescu.

„Noi venim din domeniul divertismentului, iar fotbalul are ca scop să distreze fanii. De aceea, ne propunem să readucem lumea la stadion, să-i readucem la spectacol. Vrem să reușim asta împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal, cluburile, jucătorii, presa și televiziunile. Alături de toți cei implicați în acest fenomen. Suntem foarte încrezători că vom reuși.

Susținem fotbalul la toate nivelurile și suntem mândri să devenim parteneri ai Ligii Profesioniste de Fotbal”, a declarat Lewis Findlay, manager general Fortuna Entertainment Group România.

Despre Casa Pariurilor

Mai presus de orice, suntem mândri că susținem fotbalul la toate nivelurile și că suntem coechipieri în competițiile Casa Liga 1 și Casa Pariurilor Liga 2. Susținem fotbalul amator prin Victory Cup și echipe de fotbal cu tradiție precum Universitatea Cluj.

Acum 12 ani am emis primul bilet de pariuri în România, iar acum avem 800 de agenții în 263 de orașe, cea mai populară platformă online casapariurilor.ro și sute de mii de evenimente sportive, casino, loterii, jocuri virtuale și e-Sports.

Etichete:

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *