PARIURI UNICE la finala Cupei României! Selecția „Viitorul câștigă și Ianis Hagi marchează oricând” are cota 4.20

mai 23, 2019

aaa

Casa Pariurilor a pregătit cum se cuvine finala Cupei României, care va avea loc pe 25 mai, la Ploiești (ora 20:00).

Agenția la care pariază toți românii oferă opțiuni inedite pentru partida din weekend, care le opune pe Astra Giurgiu și Viitorul Constanța. La Casa Pariurilor puteți miza pe rezultatul final, dar și pe marcatorul din meci, totul într-un singur pariu! Cele mai populare selecții implică succesul Viitorului, cu cel puțin un gol marcat de Ianis Hagi – o selecție care aduce curajoșilor cota 6.20.

Din lista de pariuri puteți selecta varianta favorită, putând astfel să profitați de intuiție. O victorie a Viitorului, cu un gol marcat de Drăguș, are cota 4.55 la Casa Pariurilor, dar selecțiile pe succesul Astrei aduc câștiguri și mai mari: o victorie pentru giurgiuveni, cu cel puțin un gol marcat de Denis Alibec, are cota 8.75. Cele mai mari cote rămân, însă, cele pe remiza la finalul celor 90 de minute.

Cine pariază că partida se va încheia la egalitate, iar Alibec își va trece numele pe lista marcatorilor, beneficiază de cota 11.25 la Casa Pariurilor.

Sună tentant? Deschideți un cont online acum și încasați bonusul de 100 de RON, pe care-l puteți folosi pe pariurile speciale de la finala Cupei!

marcatori Cupa

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *