Câștigă una dintre cele 10 de invitații duble la Viitorul Craiova în Cupa României Casa Pariurilor

aprilie 23, 2019

poza blog viitorul

Casa Pariurilor premiază 10 pasionați de fotbal cu câte un bilet dublu, într-un concurs ce se desfășoară pe pagina de Facebook Casa Pariurilor.

Campania se desfășoară în perioada 23.04.2019-25.04.2019, ora 14:00.

Mecanism
Pentru a intra în posesia biletelor duble, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Să aibă cont online pe casa pariurilor.ro .
Să lase un comentariu la postarea concursului în care să eticheteze un prieten și numele de utilizator de pe casapariurilor.ro (exact așa cum e înregistrat!!!)
Să dea share pe pagina proprie la postarea legată de concurs.

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 25 aprilie, ora 15:00, la aceeași postare de pe pagina de Facebook, dar și într-un articol pe site-ul casapariurilor.ro.

Câștigătorii își vor putea ridica biletele joi, 25 aprilie, până la ora 18:00, de la agenția Casa Pariurilor, Str. Cpt. Dobrila Eugeniu, intersectia cu str. Dispensarului, zona Complex Ciresica, Constanta. Meciul Viitorul – Craiova se va disputa joi, pe 25 aprilie, de la ora 19:45, pe stadionul “Viitorul”.

Fiecare participant are dreptul la o singură înscriere.
Biletele pot fi revendicate doar de către un participant care deține un cont pe casapariurilor.ro.

Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloace necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

E obligatoriu ca fiecare participant să aibă acordul GDPR acceptat.

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *