Dragoste cu premii pentru UCL și UEL

februarie 11, 2019

sports-carusel

PARTICIPĂ LA PROMOȚIE

Perioada

12.02.2019 – 14.02.2019

Cum te califici

Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze, in fiecare zi a campaniei, minimum un pariu pe meciurile de fotbal din Liga Campionilor sau Europa League din oferta CASA PARIURILOR, la o cotă de minimum 1.4 per selecție și cu miza de minimum 20 lei.

Biletele care conțin și alte evenimente în afara celor 2 competiții sau care au o miză pe bilet mai mică de 20 lei sau cota pe selecție este mai mică de 1.4, nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.

Sunt valabile biletele simple cât și cele cu mai multe meciuri, plasate live, cât și pre-match.

Pariurile luate în calcul la această promoție trebuie plasate cu bani reali.

Premii acordate (bonusuri)

Bonusuri de campanie în valoare de 20 de lei, acordate pentru toți clienții eligibili care plasează bilete în fiecare zi de campanie, respectând cerințele de eligibilitate.

Bonusuri speciale , 3 la număr,  în valoare de 500 de lei fiecare. Se acordă jucătorilor înscriși în campanie, care îndeplinesc criteriile de eligibilitate menționate mai sus și au înregistrat în perioada promoției:

o   cel mai mare câștig pe un singur bilet eligibil

o   cel mai mare câștig pe un singur bilet eligibil, cu cele mai multe selecții

o   cel mai mare câștig nerealizat, din cauza unui singur eveniment pierdut

Acordarea bonusurilor

Bonusurile vor fi acordate în maximum 72 h de la încheierea fiecărui interval al campaniei.

Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare, de 1x suma bonus.

Un jucător poate câștiga ambele tipuri de bonusuri.

În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea „Setările mele”), pentru a putea primi un bonusul aferent.

Termeni și condiții generale

Organizatorul (Casa Pariurilor) are dreptul de a verifica și monitoriza  toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;

În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *