Bonus de la CASA! Joacă pe semifinalele și finalele de la Australian Open și CM de handbal!

ianuarie 1, 2019

crm-mail

Perioada promoției

23.01.2019 – 27.01.2019

Cum te califici

În perioada campaniei jucătorii trebuie să parieze exclusiv pe meciurile din semifinalele și finalele Australian Open și CM handbal masculin, la mizele menționate în prezentul regulament. Biletele care conțin și alte meciuri în afara celor din competițiile menționate anterior nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie promoțională.

Selecțiile pe meciurile participante la promoție trebuie să aibă o cotă de minimum 1,3.

Premii acordate

În prezenta campanie sunt disponibile 2 bonusuri:

  • Bonus 50 lei – va fi acordat tuturor jucătorilor care au plasat pariuri de cel puțin 250 lei pe evenimentele participante în campanie.
  • Bonus 100 lei – va fi acordat tuturor jucătorilor care au plasat pariuri de cel puțin 500 lei pe evenimentele participante în campanie.

Mizele minime pot fi acumulate din unul sau mai multe pariuri pe meciurile din competițiile menționate.

Premiile sunt de tip cash, cu cerințe de rulare  de 1X și vor fi acordate câștigătorilor în maximum 72 de ore de la încheierea campaniei.

Pariurile luate în calcul la această promoție trebuie să fie plasate cu bani reali și să conțină minimum o selecție exclusiv pe meciurile din semifinalele și finalele Australian Open sau Campionatul Mondial de Handbal masculin.

Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare.

Fiecare jucător poate să acceseze acest bonus o singură dată.

 

Termeni și condiții generale

Organizatorul (Casa Pariurilor) are dreptul de a verifica și monitoriza  toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;

În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *