Australian Open vine cu 100 de premii!

ianuarie 1, 2019

banner-agentii

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro și se desfășoară exclusiv pe Australian Open.

Perioada promoției

14.01.2019 – 27.01.2019

Cum te califici

În perioada campaniei jucătorii trebuie să plaseze cât mai multe pariuri, ce să includă cel puțin o selecție cu un meci de la Australian Open, cu cotă minimă de 1,2.

Jucătorii cu cele mai multe pariuri plasate pe Australian Open se vor califica pentru cele 100 de premii puse în joc. Se vor contoriza în prezenta campanie promoțională toate tipurile de biletele plasate pe duelurile Australian Open, atât pariuri pre-match cât și live.

Premii acordate

În prezenta campanie vor fi acordate 100 de premii sub formă de bonus, în valoare totală de 20.500 lei.

La finalul campaniei promoționale, primii 100 de jucători cu cele mai multe pariuri plasate pe Australian Open vor fi premiați după cum urmează:

 

Clasament după nr. de pariuri plasate pe AO

Numărul de bonusuri acordate

Valoarea bonusului

Locul 1

1

1000 lei

Locurile 2-3

2

750 lei

Locurile 4-10

7

500 lei

Locurile 11-25

15

300 lei

Locurile 26-50

25

200 lei

Locurile 51-100

50

100 lei

 

Bonusurile au cerințe de rulare 1x și vor fi acordate câștigătorilor în maximum 72 de ore de la încheierea campaniei, direct în contul de joc.

Pariurile luate în calcul la această promoție trebuie să fie plasate cu bani reali și să conțină minimum o selecție de la Australian Open la o cotă mai mare de 1,2.

Termeni și condiții generale

Organizatorul (Casa Pariurilor) are dreptul de a verifica și monitoriza  toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Organizatorul (Casa Pariurilor) este unicul moderator al acestei campanii;

În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *