Cupa Mondială 2018 – Semifinale Europene la Balul Mondial

iulie 6, 2018

france belgium

S-au ales și cele mai bune patru echipe ale lumii. Toate sunt din Europa și poate deloc întâmplător. Formațiile europene au încercat și de multe ori au reușit la acest turneu să joace fotbal, mai presus de orice. De la sudamericani rămânem pentru acest turneu cu simulările lui Neymar, duritatea celor din Uruguay și Columbia (deși aveau jucători care puteau dicta ritmul) și dezorganizarea din naționala Argentinei. Franța, Belgia, Croația și Anglia sunt cele patru naționale care au rămas în cursa pentru titlul mondial.

Franța – Belgia, marți, ora 21:00 – Cotele Casa Pariurilor

Generația de Aur a Belgiei stă în fața celui mai mare rezultat din istoria naționalei. După ce au ratat marile rezultate la Cupa Mondială din 2014 și la ultimele două Campionate Europene, talentații și deja consacrații belgieni în frunte cu Hazard, De Bruyne, Lukaku și Courtois stau acum față în față cu istoria.

Franța, de cealaltă parte, a început mai greu Cupa Mondială, cu doar 3 goluri într-o grupă modestă cu Danemarca, Peru și Australia. Apoi, pentru francezi a urmat o demonstrație de forță cu Argentina și un sec 2-0 cu Uruguay. Griezmann, Mbappe și compania pot readuce Franței titlul mondial după 20 de ani.

Croația – Anglia, miercuri, ora 21:00 – Cotele Casa Pariurilor

Pornit la început ca o glumă printre suporterii englezi, sloganul It’s Coming Home (n.r. – Fotbalul se întoarce acasă / Cupa Mondială se întoarce la țara care a inventat fotbalul) a devenit de acum unul serios. Suporterii englezi sunt încrezători că Uraganul Kane și compania pot merge până la capăt în Rusia și pot readuce Cupa Mondială „acasă”.

Croația în schimb, cu jucători la cluburi uriașe ale Europei, se pare că nu concepe necalificarea în finala Cupei Mondiale. Ajunsă în semifinale după două meciuri încinse, decise la penalti-uri, Croația este favorită clară la calificare.

Pe umerii lui Modric și Rakitic stau acum speranțele croaților pentru o finală Mondială în premieră.

 

Între ce echipe se va disputa finala Cupei Mondiale?

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *