Cupa Mondială 2018 – Sferturi de finală

iulie 4, 2018

kylian mbappe

Am ajuns cu cele mai bune opt echipe din lume în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia. Nu mai sunt Messi și Ronaldo, dar asta nu înseamnă că turneul duce lipsă de vedete. Jucători ca Neymar, Luis Suarez, Hazard sau Griezmann sunt gata să intre în lupta pentru Balonul de Aur.

URUGUAY – FRANȚA, vineri, ora 17.00

Probabil cea mai puternică apărare la acest Mondial, Uruguay, întâlnește o echipă ce și-a regăsit apetitul ofensiv cu un fenomal Kylian Mbappe. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori la Cupa Mondială, în 2002 și în 2010, și de fiecare dată rezultatul a fost o remiză albă.

Cel mai mare semn de întrebare este reprezentat de prezența golgheterului Edinson Cavani în primul 11. Atacantul a acuzat probleme medicale cu Portugalia, astfel că sarcina ofensivă a echipei ar putea trece doar în răspunderea lui Luis Suarez.

Francezii încă îl așteaptă pe Antoine Griezmann să-și facă apariția triumfală într-un meci de la Mondial, după ce Mbappe și-a dovedit calitățile în optimea cu Argentina.

Va fi din nou o remiză mondială între cele două? Tu ce crezi –> https://bit.ly/2ISRPjv

BELGIA – BRAZILIA, vineri, ora 21:99

Este meciul vedetă al sferturilor de finală de la Cupa Mondială. Două echipe cu loturi pline de vedete se întâlnesc însă doar în acaestă fază a competiției.

La Mondialul din 2002, Brazilia învingea Belgia în optimi cu scorul de 2-0 prin golurile lui Ronaldo și Rivaldo. Acum, lucrurile sunt mult schimbate, cu o generație fantastică de jucători a Belgiei ce poate rivaliza măcar cu un prim 11 al Braziliei.

Brazilienii se bazează pe Neymar, care după un început mai greu de Mondial pare că se află acum la turație maximă și gata să-și ducă echipa pe trofeu. Coutinho este oricând însă gata să-l înlocuiască pe Neymar din rolul de lider din teren. De la belgieni, rolul de om decisiv îl împart Hazard, Lukaku, Mertens și De Bruyne. O linie de atac ce ar speria probabil orice apărare.

Belgia a marcat cele mai multe goluri de până acum de la Mondial (12), în timp ce Brazilia a încasat unul singur. Va fi un meci al atacului sau al apărării –> https://bit.ly/2KOtA82

ANGLIA – SUEDIA, sâmbătă, ora 17:00

Anglia s-a prezentat în Rusia cu un golgheter pur-sânge în persoana lui Harry Kane, iar jucătorul lui Tottenham nu a dezamăgit până acum. Emoțiile din optimi contra Columbiei s-au transformat deja în speranțe pentru fanii englezi. Suedia, fără Zlatan Ibrahimovici retras de la națională, reușește cea mai bună performanță a sa din 1994, atingerea sferturilor de finală de la Mondial.

Cu 6 reușite la acest turneu, Harry Kane este golgheterul competiției, dar Suedia este naționala care a primit doar două goluri în cele patru meciuri de până acum.

Anglia a primit gol în toate cele patru meciuri de la Mondial de până acum, trei dintre acestea fiind din faze fixă, o specialitate a casei pentru suedezi. Reușește Harry Kane să marcheze din nou? –> https://bit.ly/2lW0loS

RUSIA – CROAȚIA, sâmbătă, ora 21:00

Obiectivul impus antrenorului Stanislav Cherchesov înaintea Mondialului a fost calificarea Rusiei în semifinalele competiției, însă puțini fani își imaginau că această performanță este realizabilă. Acum însă, Rusia este la doar un meci de a intra în careul celor mai bune echipe.

Croația, după rezultatul senzațional din grupă cu Argentina, scor 3-0, a surprins în optimi prin dificultatea cu care s-a impus în fața danezilor, doar după loviturile de departajare. Totuși, și Rusia a ajuns în sferturi tot după penalty-uri, dar și după eroicul meci împotriva Spaniei.

Ajung croații în semifinale sau Rusia își îndeplinește obiectivul? –> https://bit.ly/2KMr7Lc

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *