Cupa Mondială 2018 – Grupa B

iunie 12, 2018

ronaldo blog

Portugalia și Spania sunt marile favorite ale grupei B de la Cupa Mondială. Cu un Ronaldo aflat poate la ultimul său Mondial și cu o Spanie ce pare reinventată, Portugalia și Spania reprezintă două echipe cu pretenții la titlul de campioană mondială. Maroc și Iran rămân outsiderele grupei, iar la prima vedere nu au o șansă de a ajunge în optimile competiției.

Aici poți paria pe clasamentul Grupei B

Portugalia

Campioană europeană en-titre, Portugalia intră cu șanse serioase în cursa pentru câștigarea trofeului din Rusia. Pentru Cristiano Ronaldo ar putea fi ultimul mondial și ultima șansă pentru a-și pune amprenta și pe cea mai galonată competiție a fotbalului.

Jucător cheie: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Ajuns la 32 de ani, Ronaldo pare să nu mai fie aceeași mașină de goluri pentru echipa națională, însă are în spate jucători care îl pot ajuta să redevină golgheterul pe care îl așteaptă toți portughezii.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 26.00

Spania

Antrenorul Julen Lopetegui a reușit să formeze o nouă echipă a Spaniei, cu jucători tineri plin de entuziasm alături de vedetele consacrate care au reușit să câștige deja Cupa Mondială și Campionatul European. Spania este una dintre echipele creditate cu șanse importante la câștigarea competiției.

Jucător cheie: Andres Iniesta (Barcelona) – Și-a anunțat plecarea de la Barcelona la sfârșitul acestui sezon competițional, iar Cupa Mondială din Rusia reprezintă ultima apariție a lui pe scena mare a fotbalului.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 7.00

Maroc

Într-o grupă cu două favorite certe, Marocul este clar un out-sider. A revenit la Cupa Mondială după o pauză de 20 de ani. Cu jucători tineri și în ascensiune ca Hakim Ziyech și Younes Belhanda, Marocul poate spera totuși la o figură frumoasă în Rusia.

Jucător cheie: Nabil Dirar (Fenerbahce) – A trecut deja pe la echipe importante din Europa și și-a demonstrat valoarea. Dirar, un mijlocaș creativ, poate reprezenta o revelația a Cupei Mondiale din Rusia.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 500.00

Iran

A fost prima echipă calificată pentru Cupa Mondială din Rusia, cu 18 meciuri fără înfrângere în preliminarii. Selecționer este experimentat Carlos Queiroz, un antrenor care a promis că Iranul nu va fi doar o națională turistă în Rusia.

Jucător cheie: Sardar Azmoun (Rubin Kazan) – Tânărul de 22 de ani are deja 22 de goluri pentru echipa națională și reprezintă speranța pentru atac a iranienilor.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 500.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *