Cupa Mondială 2018 – Grupa A

iunie 12, 2018

cavani blog

Favorita certă a grupei A este Uruguayului. Naționala din America de Sud are atât jucători de valoare, cât și o echipă ce pare închegată. Cu o națională gazdă Rusia ce se pare că se confruntă cu unele probleme, Egiptul poate să speră la o calificare din grupe.

Aici poți paria pe clasamentul Grupei A

Rusia

În 2008 își depunea candidatura pentru organizarea Cupei Mondiale din 2018. Naționala Rusiei era în formă după ce a atins semifinalele la Campionatul European. Situația s-a schimbat însă de atunci. Rusia nu a mai depășit niciodată faza grupelor unui turneu final, iar atmosfera din cadrul lotului nu este una propice, cu certuri între jucătorii din campionat.

Jucătorul cheie: Igor Akinfeev (ȚSKA Moscova) – Este și căpitanul echipei și cel mai experimentat jucător din cadrul lotului pregătit de Stanislav Cherchesov

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 40.00

Arabia Saudită

Se prezintă la Cupa Mondială cu un nou antrenor: Juan Antonio Pizzi. Saudiții au concediat doi tehnicieni într-un timp foarte scurt, pe Edgardo Bauza, care s-a ocupat doar 5 meciuri amicale de echipă, și pe Bert van Marwijk, deși acesta calificase echipa pentru a cincea Cupă Mondială.

Jucător cheie: Mohammad Al-Sahlawi (Al-Nassr) – A marcat 16 goluri în calificări, fiind jucătorul care practic a tras după el echipa la Mondialul din Rusia

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 999.00

Egipt

Deși deține recordul trofeelor la Cupa Africii, Egiptul a așteptat 28 de ani o nouă calificare la Cupa Mondială. Acum, așteptările sunt mari pentru egipteni la un turneu final memorabil.

Jucător cheie: Mohamed Salah (Liverpool) –  A avut un sezon fabulos alături de Cormorani și a ajutat și naționala să se califice la Mondial. Vestea accidentării din finala Ligii Campionilor a îngrijorat o țară întreagă, dar medicii au asigurat până la urmă pe toată lumea că Salah va fi apt pentr meciurile din Rusia.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 150.00

Uruguay

Se află într-o poziție favorabilă pentru o nouă performanță la Cupa Mondială. Jucătorilor cu experiență ai Uruguayului li se adaugă acum noi fotbaliști tineri gata să ia cu aslat campionatele europene.

Jucător cheie: Edinson Cavani (PSG) – Se află la maturitatea sportivă în acest moment. A fost golgheterul calificărilor din America de Sud și a reușit, ca de obicei în ultimul timp, un sezon foarte bun la PSG.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 35.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *