Cupa Mondială 2018 – Grupa H

iunie 12, 2018

lewandowski blog

Echipele care vor intra cel mai târziu în competiția din Rusia sunt Polonia, Senegal, Columbia și Japonia. Fiecare dintre ele par a avea o șansă la calificarea din grupele competiției, cu un plus pentru Columbia și Polonia, jucători ce beneficiază de câțiva jucători de talie mondială.

Aici poți paria pe clasamentul Grupei H

Polonia

Este pentru prima dată din 2006 când Polonia reușește să se califice din nou pentru Cupa Mondială. Un avantaj în Rusia pentru Polonia l-ar putea reprezenta faptul că suporterii vor veni în număr mare să-și susțină favoriții. Ca echipă, această este în mare parte neschimbată față de cea care pierdea la penaltyuri sfertul de la Euro cu Portugalia.

Jucătorul cheie: Robert Lewandowski (Bayern Munich) – Este golgheterul all-time al Poloniei și golgheterul acestor preliminarii europene. Lewandowski nu are nevoie de prea multe ocazii pentru a fi letal în fața porții și cu siguranță reprezintă punctul forte al Poloniei în Rusia.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 50.00

Senegal

După debutul incredibil de la Cupa Mondială, în 2002, Senegal se întoarce pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului. Atunci, Senegalul învingea campioana mondială en-titre Franța pentru ca apoi să piardă în sferturi.

Calificările la acest Mondial au fost cu peripeții pentru Senegal, cu o decizie fără precedent a FIFA care a ordonat rejucarea meciului pierdut cu Africa de Sud din cauza acuzațiilor de trucare din partea arbitrului partidei.

Jucătorul cheie: Sadio Mane (Liverpool) – Fără îndoială, Mane reprezintă cel mai important jucător al Senegalului. După parcursul fantastic cu Liverpool din acest sezon, Mane speră să repete evoluțiile și pentru naționala țării sale.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 200.00

Columbia

A ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2014 și Columbia are din nou jucătorii care pot produce această performanță. A ajuns cu emoții la Cupa Mondială, calificându-se chiar în ultima etapă, dar antrenorul Jose Pekerman, un tehnician cu experiență, are la dispoziție jucători capabili să producă rezultate importante.

Jucătorul cheie: James Rodriguez (Bayern Munchen) – Revitalizat după transferul la Bayern Munchen, James poate fi din nou un personaj pe cea mai importantă scenă. Voleul său din meciul cu Uruguay a rămas în amintirea tuturor fanilor, iar în Rusia putem să ne așteptăm din nou la reprezentații de excepție.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 40.00

Japonia

Deși nu are vedetele altor echipe, Japonia se bazează pe un nucleu de jucători cu experiență la cluburile importante din Europa. Forța echipei pare să fie principala armă a japonezilor și la acest mondial.

Jucătorul cheie: Shinji Kagawa (Borussia Dortmund) – Va ajunge cel mai probabil la o sută de prezențe pentru naționala Japoniei și face parte din nucleul puternic al echipei, alături de Okazaki, Nagatomo și Keisuke Honda.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 300.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *