Cupa Mondială 2018 – Grupa G

iunie 12, 2018

de bruyne blog

Două echipe sunt favorite clare în grupa F: Belgia și Anglia. E greu de crezut că Panama sau Tunisia vor face surprize la Cupa Mondială din Rusia, dar Belgia și Anglia sunt echipe ce au pretenții chiar la trofeu.

Aici poți paria pe clasamentul Grupei G

Belgia

Este timpul ca jucătorii fantastici ai Belgiei să producă rezultate la care se așteaptă nu numai suporterii, ci și specialiștii. Obiectiv impus acum sunt semifinalele turneului, fază în care Belgia nu a ajuns niciodată, dar cu o aramată de jucători consacrați, Belgia poate spera în sfârșit acum.

Jucătorul cheie: Kevin De Bruyne (Manchester City) – Constant în evoluții, cu o viteză amețitoare și execuții de generic, Kevin De Bruyne își poate asuma rolul de jucător principal în Rusia 2018. Cu jucători lângă el ca Lukaku și Hazard, Belgia poate fi o forță de neoprit la această Cupă Mondială.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 12.00

Panama

Este pentru prima dată când Panama se califică la Cupa Mondială iar suporterii au sărbătorit printr-o zi oficială oferită de guvernanți. Panama, o țară cu patru milioane de locuitori, a reușit să termine în clasamentul preliminariilor în fața SUA, cu o populație de 320 de milioane de locuitori.

Jucătorul cheie: Luis Tejada (Universitario) – A marcat 43 de goluri pentru naționala statului Panama și este principala speranță pentru un gol în Rusia.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 999.00

Tunisia

A terminat campania de calificare neînvinsă. Tunisia nu a reușit niciodată să treacă de grupele Cupei Mondiale, dar acum are o generație de jucători tineri cu care speră. Printre aceștia se numără Wahbi Khazri și Aymen Abdennour. Cu siguranță, Rusia reprezintă pentru ei un loc în care își pot arăta valoarea.

Jucătorul cheie: Youssef Msakni (Al Duhail) – Este atacantul prin al cărui hattrick contra Guineei naționala Tunisiei a risipit emoțiile calificării.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 750.00

Anglia

De la Anglia se așteaptă întotdeauna mult înaintea turneelor finale, dar în ultimul timp reprezintă de fiecare dată o dezamăgire. În 2014 a părăsit turneul din faza grupelor, iar la Euro a fost învinsă de micuța Islanda în optimile competiției. Acum, în Rusia, antrenorul Gareth Southgate mizează pe o echipă tânără.

Jucătorul cheie: Harry Kane (Tottenham) – Într-un campionat plin de staruri internaționale, Kane reușește să strălucească sezon de sezon. Pentru echipa națională, Kane ar putea fi decisiv în Rusia dacă își păstrează forma de la echipa de club.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 19.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *